Beurs Stelconplaten

Nedabo B.V. is dé specialist in het leggen van betonplaten. Dit doen we sinds 1961 en we zijn hier dan ook zeer ervaren in! Van ontwerp tot realisatie. Tijdens het gehele project kunt u op ons rekenen. Van ontwerp tot realisatie. Wij denken graag met u mee en kunnen u van advies voorzien over de duurzame invulling van uw terrein.

Nedabo B.V.

heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van een laserinstallatie die in combinatie met de shovel gebruikt kan worden. Door middel van deze laserinstallatie wordt de onderbaan zeer nauwkeurig geprofileerd. De bedrijfsvloerplaten worden gelegd door shovels met behulp van een vacuüminstallatie. Tussen de bedrijfsvloerplaten worden afstandhouders geplaatst om onderlinge beschadigingen te voorkomen. Nadat het terrein volledig is aangelegd worden de bedrijfsvloerplaten afgestrooid met zand.

Voor de afwatering van o.a. regenwater zijn er diverse mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de juiste toepassing. Dit kan bijvoorbeeld gerealiseerd worden met goten en putten. Nedabo B.V. is ook hier het juiste adres voor het leveren en aanbrengen van afwateringselementen. Ook afvoer via reguliere riolering systeem of actuele infiltratie voorzieningen zijn zaken waar wij graag met u mee denken!

Bedrijfsvloerplaten

Kiest u voor een terreinverharding met bedrijfsvloerplaten dan kiest u voor een verharding die flexibel is, met een hoge betonkwaliteit en een hoge slijtvastheid. Nedabo B.V. is voor u de juiste partij om zo’n terreinverharding te realiseren. Wij zijn in staat om in korte tijd grote (tijdelijke) oppervlakten te verharden waar u nog vele jaren plezier van zult hebben!