Inkoop gebruikte producten

Als u betonplaten wilt huren op lange termijn of niet weet hoe lang u gebruik wilt maken van de betonplaten, adviseren wij u gebruik te maken van onze koop-terugkoopregeling. U doet vooraf een investering door uw betonplaten aan te schaffen met de garantie dat wij ze terugkopen na gebruik. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om vooraf een investering te doen, dan kunnen wij u een huur-koopcontract bieden. U huurt onze betonplaten voor langere termijn, maar bent na een bepaald aantal termijnen eigenaar van de betonplaten

Inkoop gebruikte producten

Betonproducten zijn uitstekend geschikt voor hergebruik en hebben vaak restwaarde. Dit onderscheid betonplaten en andere betonproducten van bijvoorbeeld gestorte betonvloeren en asfalt. Nedabo B.V. is al jaren lang gespecialiseerd in het opkopen van gebruikte partijen. Wij zijn in staat om complete terreinen op te ruimen en in korte tijd schoon op te leveren. Dit bied vele voordelen. Als opdrachtgever hebt u er geen omkijken naar en ontvangt u vaak een goede prijs voor uw vrijkomende materialen.

 

Nedabo B.V. streeft naar duurzaamheid en het zoveel mogelijk hergebruiken van materialen. Wij staan open voor alle gebruikte betonproducten die vrij komen bij seculiere sloop en werken hierbij samen met diverse slopers en aannemer.

 

Krijgt u gebruikte betonproducten vrij en zoekt u hiervoor een geschikte partij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@nedabo.nl of bel met 026-495 53 66.