Koop- en terugkoopregeling

Een terreinverharding is vaak de beste oplossing om een tijdelijke opslag- of werkplaats in te richten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw terrein een zware belasting aankan en dat werknemers een veilige werkomgeving wordt geboden. Een tijdelijke terreinverharding is echter wel een investering die zichzelf terug moet verdienen. Daarom heeft Nedabo een koop- en terugkoopregeling in het leven geroepen. Op het moment dat u uw terreinverharding aanschaft krijgt u van ons de garantie dat wij de geleverde materialen tegen een vooraf vastgestelde prijs terugkopen. Zo gaat u voor zekerheid op de lange termijn!

Tijdelijke terreinverharding voor onbepaalde tijd?

Heeft u een terreinverharding nodig, maar weet u nog niet precies voor hoelang? Dan is de koop- en terugkoopregeling de ideale oplossing voor uw project. Omdat u zeker weet dat u een deel van uw investering terugkrijgt, hoeft u van tevoren geen lastige afwegingen te maken. U hoeft dus geen concessies te doen wat betreft de kwaliteit van het materiaal of de diensten om het budget binnen de perken te houden. Als de tijdelijke terreinverharding voor een periode van minstens 6 maanden nodig is, is de koop- en terugkoopregeling interessant. Is de periode korter dan 6 maanden? Dan is het voordeliger om het materiaal te huren en is er vooraf geen investering nodig.

 

Meer informatie over onze koop- en terugkoopregeling?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze koop- en terugkoopregeling. U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.