Milieuplaten

Dankzij een milieuvloer is de bodem eronder beschermd tegen lekkages en bodemverontreinigende stoffen. Milieuvloeren zijn vaak te vinden bij werkplaatsen, tankstations en was- en tankplaatsen. Bent u zelf op zoek naar een dergelijke milieuvloer, dan helpen we u bij Nedabo B.V. graag verder.

Voorkom bodemverontreiniging met milieuvloeren

Milieuvloeren zijn bij een aantal sectoren verplicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tankstations of werkplaatsen waar chemische producten worden verwerkt. Met een milieuvloer is de bodem beschermd tegen lekkages en voorkomt u hoge boetes voor bodemverontreiniging. Nedabo is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van milieuvloeren die bodemverontreiniging voorkomen. Wij kunnen het gehele traject, van ontwerp tot aanleg, op ons nemen zodat u een slijtvaste milieuvloer heeft van hoge kwaliteit die demontabel is indien nodig.

Milieuvloeren die aan alle wettelijke eisen voldoen

Nedabo heeft veel ervaring in het aanleggen van milieuvloeren en weet exact welke wettelijke eisen hieraan worden gesteld. Zo zorgen wij ervoor dat uw milieuvloer nauwkeurig aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten en voorzien wij de vloeistofdichte Stelcon milieuplaten, zo nodig, van andere elementen zoals goten en putten. Wat betreft milieuvloeren kunt u bij ons terecht voor:

– Ontwerp en advies

– Sonderingen

–¬†Fundatie

– Leveren en aanbrengen van vloeistofdichte Stelcon milieuplaten, goten en putten

– Onderling kitten tussen Stelcon elementen

– Leveren en plaatsen van olie-, vet, en benzine-afscheider

– Keuren van vloeistofdichte vloer en leveren van V.V.V.- of KIWA-certificaat

Meer weten over milieuvloeren?

Wilt u graag weten wat de eisen zijn van een milieuvloer in uw situatie en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of ons telefoonnummer.

Tankplaats