Verhuur

Nedabo B.V. biedt een groot assortiment verhuurproducten aan. Hierbij valt te denken aan StelconĀ® platen en andere bedrijfsvloerplaten maar ook aan stalen rijplaten, stapelblokken, keerwanden, betonbalken, etc. Alle producten zijn bij ons te huren met daarna de eventuele mogelijkheid tot kopen. Op deze manier kan Nedabo B.V. u voor elke situatie een passende oplossing bieden.

Korte termijn:

Bent u op zoek naar een terreinverharding voor een periode tot ca. 6 maanden? Dan is huren voor u de meest voordelige oplossing. U hoeft niet te investeren maar kunt bij ons tegen scherpe tarieven de benodigde producten huren.
Dit kan bijvoorbeeld gelden voor o.a. beuren, tijdelijke (bouw)wegen, fietspaden, looppaden, tijdelijke constructie onder stempeling op bouwprojecten, etc.

 

Lange termijn:

Heeft u bedrijfsvloerplaten nodig voor een periode van ca. 6 maanden tot 2 jaar? Nedabo B.V. biedt u de mogelijkheid om uw terrein te verharden zonder dat u hiervoor hoeft te investeren. Voor de periode dat u de terreinverharding nodig heeft gaan wij met u een contract aan. Dit biedt veel voordelen voor u als opdrachtgever.

Kunt u vooraf niet bepalen hoelang u de bedrijfsvloerplaten nodig heeft, dan kan er een terugkoopregeling getroffen worden.

Informeert u eens voor de mogelijkheden!