Wasplaats

Met name in de transport- en landbouwsector is het voordelig om een eigen wasplaats op uw terrein te hebben. U bespaart op deze manier op zowel brandstof als gebruikskosten voor een externe wasstraat. Nedabo kan de aanleg van uw wasplaats volledig verzorgen van ontwerp tot realisatie. Wij zijn in staat om uw wasplaats in korte tijd aan te leggen met hoogwaardige betonproducten die aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Daarnaast kunt u rekenen op een scherp tarief zodat u uw investering snel heeft terugverdient.

Duurzame en gecertificeerde wasplaats

Als u Nedabo inschakelt voor het aanleggen van uw wasplaats, bent u verzekerd van een duurzame en gecertificeerde wasplaats. Wij werken met slijtvaste betonproducten van hoogwaardige kwaliteit die speciaal ontworpen zijn voor hun specifieke doel. Zo voorkomt de milieuvloer dat er schadelijke vloeistoffen in de bodem terecht komen. Met een wasplaats van Nedabo voldoet u aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen. Wij zorgen tevens voor de uitgifte van een V.V.V. – (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening) .

 

Wasplaats op maat

Nedabo houdt bij het ontwerp van uw wasplaats volledig rekening met uw voorkeuren en de aard van uw bedrijfsactiviteiten. Indien nodig plaatsen wij een olie-benzine-afscheider om verontreinigde stoffen te reguleren. Daarnaast kunnen wij betonplaten met extra wapening plaatsen voor het wassen van zware voertuigen zoals vrachtwagens of kranen. De adviseurs van Nedabo adviseren u graag over de mogelijkheden van het aanleggen van een wasplaats op uw bedrijfsterrein.

 

Meer weten over het leggen van een wasplaats?

De medewerkers van Nedabo staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden over het leggen van een wasplaats of onze andere betonproducten. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, email of ons telefoonnummer.

 

Wasplaats

Wasplaats