Afwatering

Wateroverlast? Daar zitten we niet op te wachten! Daarom is het van belang om in het voortraject bij de inrichting van uw terrein goed na te denken over de afwatering. In Nederland, waar we jaarlijks een hoop regenwater te verwerken krijgen is afwatering van groot belang.

Nedabo B.V. heeft de kennis en ervaring in huis om u hierin van dienst te zijn. Wij denken graag met u mee over de juiste inrichting van uw terrein. Daarbij maken we gebruik van ons brede en gevarieerde assortiment afwateringselementen. Voor elke situatie de juiste toepassing. Verholen goten waar veel transport plaats vind of open goten (mol goten) als er sprake is van vervuiling of waar nauwelijks transport plaats vind.

 

Ook als u de afwatering van u terrein beter op een andere manier kunt inrichten vertellen we het u. Het belang van u als klant staat bij ons voorop!Ons doel is u een efficiënte en onderhoudsvriendelijke afwatering te leveren waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven.

Efficiënte en onderhoudsvriendelijke afwatering

Nedabo heeft de kennis en ervaring in huis om de inrichting van uw afwatering te realiseren op uw bedrijfsterrein. Of het nu gaat om een nieuw bedrijfsterrein of om een terrein dat aan vernieuwing toe is, Nedabo denkt met u mee over een efficiënte aanleg van uw terrein. Wij hebben een groot en gevarieerd assortiment aan afwateringselementen zodat wij voor elke situatie de juiste oplossing kunnen bieden. Ons doel is altijd om een effectieve en onderhoudsvriendelijke afwatering te leveren die jaren meegaat.

Meer informatie over de mogelijkheden voor afwatering?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van afwatering? Neem dan gerust contact met ons op via email, ons telefoonnummer of het contactformulier op de website.