Stellen keerwanden

Nedabo B.V. levert zowel nieuwe als gebruikte keerwanden van hoge kwaliteit in diverse maten en uitvoeringen. Door onze ervaring zijn wij u graag in het hele traject van dienst. Een eerlijk en passend advies op maat. Dat is waar wij voor staan!

Keerwanden voor optimale draagkracht

Nedabo heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgebouwd in het plaatsen van keerwanden. Deze betonnen muren, die veelal in L- of T-vorm worden geplaatst, hebben een grote draagkracht. Daarom zijn keerwanden bij uitstek geschikt voor sleufsilo’s, opslagruimten en laadkuilen. Doordat het beton isolerend werkt, zijn keerwanden ook in te zetten als geluidswallen. Nedabo kan u goed adviseren op het gebied van keerwanden. Daarnaast kunnen wij uw project van A tot Z verzorgen van ontwerp tot het plaatsen van uw keerwanden.

De juiste keerwand voor uw project

Nedabo heeft een groot aanbod aan keerwanden van verschillende maten en uitvoeringen. Voor een budgetvriendelijk project is het ook mogelijk om gebruik te maken van gebruikte keerwanden. Zo zijn wij in staat om uw project volledig op uw wensen aan te passen. Voor bijzondere projecten kunnen wij u een oplossing op maat bieden met extra mogelijkheden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

 

Stalen U-profiel over de keerwanden

Stalen U-profiel met puntdraden

Hardhouten koppelbalken

Geïntegreerde vluchtdeuren

 

 

Meer weten over onze keerwanden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze keerwanden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer, email of het contactformulier.

 

Gebruikte producten

Ons actuele aanbod aan gebruikte handel

Nedabo denkt graag met u mee en is zich ervan bewust dat budget een doorslaggevende factor kan zijn bij de keuze van een product of dienst. Daarom bieden wij ook gebruikte producten aan die geschikt zijn om in te zetten voor nieuwe projecten. Veel gebruikte betonplaten, keerwanden, Stelconplaten en andere elementen zijn namelijk zeer duurzaam en na eerste gebruik nog in goede staat. Tweedehands materiaal maakt uw project goedkoper terwijl u op hetzelfde deskundige advies en vakkundige plaatsing van Nedabo kunt rekenen. Hieronder vindt u ons actuele aanbod aan gebruikte producten.