Vloeistofdichte vloeren

Dankzij een milieuvloer is de bodem eronder beschermd tegen lekkages en bodemverontreinigende stoffen. Milieuvloeren zijn vaak te vinden bij werkplaatsen, tankstations en was- en tankplaatsen. Bent u zelf op zoek naar een dergelijke milieuvloer, dan helpen we u bij Nedabo B.V. graag verder. We verzorgen het ontwerp tot de aanleg van de vloer.

Meer over onze vloeistofdichte vloeren

Wanneer u gebruik maakt van vloeistofdichte vloeren van Nedabo B.V., bent u verzekerd van kwaliteit. De vloeren zijn opgebouwd uit Stelcon milieuplaten die vloeistofdicht zijn en zoals gezegd de onderliggende bodem beschermen. De milieuvloeren kunnen worden uitgebreid met andere Stelcon elementen, zoals goten en putten. Zo zorgen we ervoor dat uw milieuvloeren voldoen aan alle eisen die eraan worden gesteld.

De aanleg van een wasplaats zorgt voor een veilige opvang van vrijkomend verontreinigd water. Nedabo legt wasplaatsen aan geheel naar uw wensen. Met een olie-water-afscheider reguleert u de verontreinigde stoffen. De vloeistofdichte vloer voldoet aan de strenge eisen van de wetgeving. We informeren u over de laatste eisen en de nieuwste ontwikkelingen. Daarmee wordt uw wasplaats veilig en duurzaam.

 

Kwaliteit

Nedabo realiseert wasplaatsen. Onze ervaring heeft ons geleerd dat we kwaliteit en scherpe prijzen samen kunnen laten gaan. We gebruiken hoogwaardige kwaliteit betonproducten. Wij dragen zorg voor het uitgeven van een V.V.V. (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening) of KIWA certificaat.

 

Snel en duurzaam

We gebruiken prefab betonproducten waardoor de wasplaats sneller aangelegd wordt. Omdat we sneller zijn, hebben we ook scherpe prijzen. Elke situatie is weer anders. Onze adviseurs informeren u graag over alle mogelijkheden. Ons doel is om u de best mogelijke tankplaats te bieden waar u zo lang mogelijk plezier van heeft.

 

Onze specialisaties

  • Ontwerp en advies
  • Sonderingen
  • Fundatie
  • Leveren en aanbrengen van vloeistofdichte Stelcon® milieuplaten, goten en putten
  • Kitten tussen de Stelcon® elementen onderling
  • Leveren en plaatsen van de olie/vet/benzine afscheider
  • Keuren van de vloeistofdichte vloer en leveren van een V.V.V. of KIWA certificaat

 

Meer informatie?

Benieuwd wat in uw situatie de beste oplossing is voor een milieuvloer? Vul dan het contactformulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk. U kunt ons ook altijd bellen of mailen wanneer u vragen heeft.