Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Gebruikte betonelementen

Gebruikte betonplaat 200x200x14 cm met stalen rand

Productomschrijving
Per direct beschikbaar, ca. 200 stuks gebruikte betonplaten. Betonplaten hebben randbeschadigingen maar zijn niet gescheurd. Afmeting is 200x200x12. Deze platen zijn franco te leveren tegen scherpe tarieven. Bel of mail voor... Lees meer
Specificaties
Lengte

200 cm

Breedte

200 cm

Dikte

14 cm

Aslast

15 ton

Hoekrand

Met stalen hoekrand

Documenten
Contact opnemen
Productomschrijving

Per direct beschikbaar, ca. 200 stuks gebruikte betonplaten. Betonplaten hebben randbeschadigingen maar zijn niet gescheurd.
Afmeting is 200x200x12.

Deze platen zijn franco te leveren tegen scherpe tarieven.
Bel of mail voor een snelle prijs. OP=OP

Huur betonblokken of platen korter dan 6 maanden

Bent u op zoek naar betonblokken of platen voor een periode korter dan 6 maanden? Dan is het huren van stelconplaten of betonblokken voor u de meest voordelige oplossing. U hoeft niet te investeren maar u kunt bij ons tegen scherpe tarieven de benodigde prefab betonelementen huren. Het huren van onze producten komt veel voor bij o.a. beurzen, tijdelijke bouwwegen, tijdelijke toegangswegen, tijdelijke fietspaden, tijdelijke looppaden, tijdelijke ballast of tijdelijk als onder stempeling op projecten. Uiteraard valt er nog veel te bedenken.

Waar u het ook voor nodig heeft, bij Nedabo B.V. bent u aan het juiste adres voor het huren van prefab betonelementen.

Huur betonblokken of platen langer dan 6 maanden

Heeft u betonplaten of betonblokken nodig voor een periode langer dan 6 maanden? U kunt uiteraard de betonplaten bij ons huren, het voordeel is dat u niet hoeft te investeren en u heeft een perfecte tijdelijke verharding.

Van ontwerp tot realisatie kunnen wij u begeleiden en zoveel mogelijk ontzorgen. Nedabo B.V. biedt u de mogelijkheid om uw terrein te verharden zonder dat u hiervoor een investering hoeft te doen. U betaald maandelijks een vast bedrag voor de huur en u weet precies waar u aan toe bent. Voor de periode dat u de terreinverharding nodig heeft gaan wij met u een contract aan. Dit biedt veel voordelen voor u als opdrachtgever. Uiteraard maken wij hiervoor graag een passende offerte.

Kunt u vooraf niet bepalen hoelang u de betonplaten of betonblokken nodig heeft, dan kan er een koop-terugkoopregeling getroffen worden. Bekijk hier de mogelijkheden!

Als de tijdelijke terreinverharding voor een periode van minimaal 6 maanden nodig is, is de koop- en terugkoopregeling zeer interessant. Is de periode korter dan 6 maanden? Dan is het wellicht voordeliger om de betonplaten, betonblokken of keerwanden te huren. Op deze manier is er vooraf geen investering nodig.

Het complete project

Aanbrengen inclusief alle bijbehorende werkzaamheden

Naast de leverantie kunnen wij ook de werkzaamheden voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan het fijnprofileren van de zandbaan en het aanbrengen van de betonplaten. Ook de meer specifiekere werkzaamheden kunnen wij uitvoeren, zoals verwijderen en storten van grond en het leveren en aanbrengen van zand.

Nedabo B.V. - Het leggen van betonplaten l industrieplaten l stelconplaten