Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Filteren

Lengte

Breedte

Dikte

Aslast

Deklaag

Hoekrand

Wapening

KOMO

Verkeersklasse

Industrieplaten

Bent u op zoek naar een geschikte industrieplaat om de toegankelijkheid van het terrein te optimaliseren? Dan bent u bij Nedabo aan het juiste adres. De industrieplaat is een zeer geschikte betonplaat om toe te passen in de industrie, voor transport-, en overslagbedrijven of bij (tijdelijke) bouwprojecten en parkeerplaatsen. Maar ook voor projecten binnen de agrarische sector en de infrasector worden deze platen geregeld gebruikt.

Neem direct contact op
Nedabo Industrieplaat zonder stalen rand 200x200 cm
Filteren

Resultaten Toont alle 4 resultaten

Multifunctionele vloerplaten

Deze industrieplaat is leverbaar in verschillende diktes en afmetingen. Voor elke toepassing een oplossing. De betonplaten zijn eenvoudig te leggen en te verplaatsen. Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar. De meest voorkomende maat is 200×200, gevolgd door kleinere opties 200×150 en 200×100. Variërend met of zonder een stalen rand.

Onderhoudskosten als gevolg van zettingen en zakkingen blijven tot een minimum beperkt. Door de grote afmetingen van de elementen kunnen ze lasten prima spreiden naar de onderliggende lagen. Daarnaast zorgt de poreus vrije structuur ervoor dat de industrieplaten beter bestand zijn tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals mos en blad resten. 

Een stuk ontzorgen

Nedabo is een kei in het aanleggen van terreinverhardingen met betonplaten. Naast de ondergrond en het leggen van de betonplaten, is het van belang dat de afwatering goed is geregeld. Dit om waterlast te voorkomen bij de verharding van uw terrein. Vraag naar de mogelijkheden.

Laat u adviseren door Nedabo B.V.

Ieder project is anders, daarom adviseert Nedabo u graag over de geschikte verharding en de juiste toepassing hiervan. Wij staan open voor maatwerk en zullen altijd samen met u gaan voor het beste resultaat.

Wilt u meer informatie over industrieplaten? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten informeren u met veel plezier over de mogelijkheden. U kunt bellen naar 026-4955366 of een stuur een mail naar info@nedabo.nl.