Turn-key projecten


Al ruim 50 jaar de specialist in slijtvaste bedrijfsvloeren
Nedabo uit Rheden is al sinds 1961 dé specialist in Nederland in het ontwerpen, leggen en plaatsen van onder meer betonplaten, betonbalken en stelconplaten. We maken dus uitsluitend gebruik van hoogwaardige vloerplaten van slijtvast beton. Al onze vloerplaten worden met moderne legmethodes geplaatst, waarbij we onderbanen met precisielasers nauwkeurig profileren. Met behulp van vacuüminstallaties kunnen we al onze bedrijfs vloerplaten passend en perfect waterpas leggen.

 

Ook voor de juiste afwatering van uw turn-key projecten
Dankzij onze jarenlange expertise op het gebied van terreinverharding kunnen we u uitstekend adviseren over de juiste afwatering van uw turn-key projecten. We brengen op de juiste plaatsen afwateringsconstructies als putten en goten aan, om onder meer afvalwater en regenwater op efficiënte wijze af te kunnen voeren.

 

Snelle plaatsing bij al uw turn-key projecten
Wij begrijpen dat snelle terreinverharding belangrijk is voor de tijdige oplevering van uw turn-key projecten. Nedabo garandeert daarom korte doorlooptijden voor de tijdelijke of permanente verharding van onder meer wegen, opslagterreinen en inpandige bedrijfsvloeren. We bieden ook interessante koop-terug koopregelingen en diverse verhuur producten aan wanneer u tijdelijke terreinverharding nodig heeft voor uw turn-key projecten.

 

Contact
Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
Vul het contactformulier in, stuur een mail naar info@nedabo.nl of bel met 026 – 495 53 66.