Aanleg wasplaats door Nedabo B.V.

De aanleg van een wasplaats zorgt voor een veilige opvang van verontreinigd water. Nedabo B.V. legt wasplaatsen aan geheel naar uw wensen. Met een olie/bezine-water-afscheider (OBAS) reguleert u de vloeistoffen. Onze wasplaatsen worden uitgevoerd met milieuplaten De vloeistofdichte vloer voldoet aan de eisen van de wetgeving. We informeren u over de laatste eisen en de nieuwste ontwikkelingen. Het is van belang dat u weet aan welke eisen volgens uw gemeente de wasplaats moet voldoen. Op deze manier realiseren we een wasplaats die veilig en duurzaam is. Het voordeel van werken met prefab milieuelementen is dat de wasplaats te allen tijde gedemonteerd kan worden.

Onze voordelen

  • Advies en ontwerp
  • Moderne machines
  • Vakkundige medewerkers
  • Flexibele planning
  • Jarenlange ervaring
  • Kwalitatief eindresultaat

Neem contact op voor de mogelijkheden

Kwaliteit
Nedabo realiseert wasplaatsen. Onze ervaring heeft ons geleerd dat we kwaliteit en een goede prijs samen kunnen gaan. We gebruiken hoogwaardige kwaliteit prefab betonproducten. Onder hoogwaardige kwaliteit betonproducten kunt u Stelcon milieuelementen verstaan. We hebben het dan over milieuplaten, roostergoten of open goten en de benodigde opsluitbalken van het merk Stelcon®. Wij dragen tevens zorg voor het kitten van de vloer en het uitgeven van een V.V.V. (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

Stappenplan aanleg vloeistofdichte wasplaats:
– Telefonisch contact en bezoek aan werklocatie
– Ontwerp en offerte maken
– Aanleg van de wasplaats
– Het kitten van de elementen onderling
– Het keuren van de wasplaats en uitgeven van een V.V.V. (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening)

Snel en duurzaam
We gebruiken prefab betonproducten waardoor de wasplaats sneller aangelegd wordt. Omdat we sneller zijn, hebben we ook scherpe prijzen. Elke situatie is weer anders. Onze adviseurs informeren u graag over alle mogelijkheden. Ons doel is om u de best mogelijke wasplaats te bieden waar u zo lang mogelijk plezier van heeft.

Meer informatie
Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen met onze wasplaats? Met het contactformulier kunt u al uw vragen stellen. Bellen naar 026 – 495 53 66 is ook een mogelijkheid.