Stelconplaten tijdelijke verharding Supermarkt Dirk van de Broek

Een tijdje geleden hebben we de aanvraag ontvangen voor het realiseren van de complete verharding voor terugkoop Stelconplaten tijdelijke verharding supermarkt van Dirk van den Broek. Voor een periode van een aantal jaar is hier door Nedabo B.V. de complete verharding van zowel het binnen als het buitenterrein gerealiseerd. Daarnaast hebben wij de grondwerkzaamheden uitgevoerd en zijn door ons verholen goten en zandvangputten geleverd en geplaatst. Er is gekozen voor een combinatie van Stelconplaten met en zonder stalen omranding.

Waarom terugkoop Stelconplaten tijdelijke verharding?

De originele Stelconplaten zijn de betere betonplaten die er in de Nederlandse markt te krijgen zijn. De kwaliteit van het beton is hoogwaardig net zoals de slijtvastheid en de maatvastheid van deze betonplaat. Deze betonplaten zijn leverbaar in meerder types, de Stelcon® N/S/A-plaat. Het verschil in deze betonplaten kenmerkt zich met name in de wapening. Ook zijn Stelconplaten leverbaar met en zonder stalen omranding.

Koop en terugkoopregeling Stelconplaten

Heeft u een terreinverharding nodig, maar weet u nog niet precies voor hoelang? Dan is onze koop en terugkoopregeling de ideale oplossing voor uw project. Omdat u zeker weet dat u een deel van uw investering terugkrijgt, hoeft u van tevoren geen lastige afwegingen te maken. U hoeft dus geen concessies te doen wat betreft de kwaliteit van de producten en werkzaamheden om het budget binnen de perken te houden.

Nedabo B.V. zoekt samen met u naar het product wat het beste bij u past. Voor nagenoeg al onze betonplaten, betonblokken en keerwanden is een koop- en terugkoopregeling bespreekbaar. Als de keuze gemaakt is welk product er toegepast zal worden, wordt er gekeken naar een zo hoog mogelijk overnameprijs. De prijs wordt vastgesteld op basis van een maximale periode, dit kan één, twee of drie jaar zijn. Ook een langere periode behoort tot de mogelijkheden.

Als de tijdelijke terreinverharding voor een periode van minimaal 6 maanden nodig is, is de koop- en terugkoopregeling zeer interessant. Is de periode korter dan 6 maanden? Dan is het wellicht voordeliger om de betonplaten, betonblokken of keerwanden te huren. Op deze manier is er vooraf geen investering nodig.

Legwerkzaamheden

Voor een optimale verharding zijn de ondergrond en het legwerk de belangrijkste factoren, hiervoor bent u bij Nedabo B.V. aan het juiste adres. Al meer dan 60 jaar de specialist in het aanbrengen van prefab betonelementen zoals betonplaten, keerwanden en betonblokken. Voor afwateringselementen zoals verholen goten, open of roostergoten kunt u ook bij ons terecht!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Nedabo B.V.? U kunt ons bellen op telefoonnummer 026-4955366 of neem contact op middels het contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@nedabo.nl

Project Tijdelijke verharding met terugkoop Stelconplaten
Locatie Volendam
Werkzaamheden Voorbereiding grondwerk Het aanbrengen van Stelconplaten Riolering en afwatering terrein Het aanbrengen van belijning Lassen van naden tussen Stelconplaten