Het leveren en aanbrengen Stelconplaten voor looppaden strand Scheveningen

Langs het strand bij Scheveningen heeft Nedabo B.V. opdracht ontvangen voor het leveren en aanbrengen van Stelconplaten. Voor deze looppaden in Scheveningen is gekozen voor een gebezemde betonplaat, de stroefheid zorgt voor een veilige looppaden langs de stranden bij Scheveningen. Naast de originele Stelconplaten levert Nedabo B.V. ook industrieplaten en erfverhardingsplaten, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de klant. Voor een optimale verharding beschikt Nedabo over een professionele legploeg voor het aanbrengen van betonplaten en keerwanden. Door het totaalpakket aan te bieden aan onze klanten proberen wij onze opdrachtgever compleet te ontzorgen.

De originele Stelconplaten strand scheveningen

Waarom kiezen voor de originele Stelconplaten? Stelconplaten zijn zeer sterk, vlak, strak en daarmee bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting. De platen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zijn snel en eenvoudig te verwerken. Dankzijde de unieke combinatie van eigenschappen beschikken de stelconplaten over een hoge kwaliteit. Stelconplaten worden standaard onder KOMO-keur geproduceerd. Kortom een goed idee! Looppaden Stelconplaten Scheveningen!

Industrieplaten in verschillende soorten en maten

Naast de originele stelconplaten beschikt Nedabo B.V. ook over een breed assortiment aan industrieplaten. Deze industrieplaten zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Het grote voordeel van industrieplaten is dat deze betonplaten goedkoper zijn, maar er zijn ook nadelen te noemen. De maatvastheid en slijtvastheid van de industrieplaten zijn kwalitatief wat minder. Afhankelijk van de toepassing adviseren onze medewerkers u bij het maken van de juiste keuze.

Erfverhardingsplaten in verschillende soorten en maten

Verder heeft Nedabo B.V. naast een breed assortiment aan stelconplaten en industrieplaten ook een ruime keuze aan erfverhardingsplaten. We hebben in ons assortiment betonplaten met een afmeting van 80×120, 100×100, 200×100, 300×120, 300×200 cm en nog veel meer afmetingen. Daarnaast zijn deze verschillende afmetingen ook met diversen diktes zoals 10, 12, 14 en 16 cm verkrijgbaar.

Legwerk in binnen en buitenland

Al sinds 1961 heeft Nedabo B.V. beschikking over een eigen professionele legploeg uitgerust met de meest moderne machines. Wij leggen stelconplaten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk en indien nodig nog verder. Voor advies over legwerk kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons assortiment betonplaten? U kunt ons bellen op telefoonnummer 026-4955366 of neem contact op middels het contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@nedabo.nl

Project Looppaden Stelconplaten Scheveningen strand
Locatie Scheveningen
Werkzaamheden Profileren van de zandbaan Het aanbrengen van stelconplaten