Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Erfverhardingsplaten, zeer geschikte platen in diverse diktes en maten!

Erfverhardingsplaten worden veel toegepast in de agrarische industrie. Bijvoorbeeld in landbouw, tuinbouw en rondom uw bedrijf en op uw erf. Deze betonplaat heeft dankzij de zeer stroeve afwerking een zeer geschikte functie voor agrarische doeleinden. De erfverhardingsplaat is leverbaar in verschillende diktes en afmetingen. Het zijn zowel gewapende als ongewapende betonplaten. Voor elke toepassing een oplossing!

Doordat de betonplaten eenvoudig te leggen en te verplaatsen zijn, blijft de ondergrond bereikbaar voor het (ver)leggen van kabels en leidingen. Kortom u heeft een flexibele verharding. Door de grote afmetingen van deze betonplaten kunnen de lasten goed gespreid worden naar onderliggende lagen. Onderhoudskosten als gevolg van zettingen en zakkingen blijven hierdoor tot een minimum beperkt.

Dankzij erfverhardingsplaten heeft u snel een kavelpad, koepad of erfverharding liggen.

Nedabo B.V. is u graag van dienst bij de aanschaf van erfverhardingsplaten! Wij bieden diverse afmetingen en een scherpe prijzen. De betonplaten kunnen met behulp van een speciale haken of zuignap snel gelegd worden. U kunt de erfverhardingsplaten ook direct vanaf de vrachtwagen, door onze ervaren chauffeurs laten aanbrengen. Wij regelen in snel tempo uw verharding.

Ook voor het klaarmaken van uw fundatie voor uw nieuwe verharding kunt u bij Nedabo B.V. terecht. Wij adviseren u van advies tot realisatie! MEt meer dan 55 jaar ervaring mogen wij ons dé specialist noemen op het gebied van legwerk. Om optimaal te kunnen genieten van uw verharding is een goede fundatie het enorm belangrijk. Kunnen wij u daarbij helpen? Wij profileren de zandbaan nauwkeurig en brengen de betonplaten zorgvuldig aan op een door Nedabo B.V. goed verdicht zandbed.

Nedabo B.V. – Een goed advies en een eerlijke prijs!

Erfverhardingsplaten zijn betonplaten van allerlei afmetingen en worden ook wel Agricon betonplaten genoemd.

Specificatie erfverhardingsplaten:

Standaard Betonkwaliteit C50/60
Milieuklasse : Alle klassen behalve XS3, XF4, XA2 en
Wapening: Enkel/dubbele wapening (op aanvraag)
Hijsvoorziening: Zowel met als zonder hijsgaten (op aanvraag)
Erfverharding deklaag: Zeer stroef
Randafwerking erfverharding: rond ca. R=8 mm
Gewicht: afhankelijk van het type

Meer informatie?

Nedabo B.V. is niet alleen dé leverancier voor voordelige betonplaten van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring zijn wij ook goed in staat u van passend advies te voorzien. U kunt te allen tijde bij een van onze medewerkers terecht voor advies over erfverhardingsplaten of gebruikmaken van ons contactformulier.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Directeur - Rudy van der Zande - Nedabo B.V.
Rudy van der Zande Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.