Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Milieuvloer – Wasplaats of vloeistofdichte vloer

Milieuvloeren, ook wel wasplaats of vloeistofdichte vloer genoemd, zijn vloeren met hoogwaardige eigenschappen die deel uitmaken van het assortiment van Nedabo B.V. Geheel vrijblijvend komen onze deskundige medewerkers bij u langs om samen u de mogelijkheden te bespreken. Is het nog te vroeg om een gesprek op locatie te voeren dan kunnen wij de mogelijkheden telefonisch bespreken en aan de hand van deze informatie een offerte doen toekomen. Van ontwerp tot realisatie bent u bij Nedabo B.V. aan het juiste adres.

Milieuvloeren, van ontwerp tot aanleg

Dankzij een milieuvloer is de bodem eronder beschermd tegen lekkages en bodem verontreinigende stoffen. Milieuvloeren zijn vaak te vinden bij werkplaatsen en wasplaatsen. Bent u zelf op zoek naar een dergelijke vloeistofdichte vloer, dan helpen we u bij Nedabo B.V. graag verder. We verzorgen het ontwerp tot de aanleg van de vloer.

Wanneer u gebruikmaakt van milieuvloeren van Nedabo B.V., bent u verzekerd van kwaliteit. De vloeren zijn opgebouwd uit Stelcon milieuplaten die vloeistofdicht zijn en zoals gezegd de onderliggende bodem beschermen. De milieuvloeren kunnen worden uitgebreid met andere Stelcon elementen, zoals goten, putten, opsluitbalken en een OBAS (olie/benzine afscheider). Zo zorgen we ervoor dat uw milieuvloeren voldoen aan alle eisen die eraan worden gesteld.

Onze specialisaties
– Ontwerp en advies
– Sonderingen (indien nodig)
– Fundatie
– Leveren en aanbrengen van vloeistofdichte Stelcon® M-elementen
– Kitten tussen de Stelcon® elementen onderling
– Leveren en plaatsen van de olie/vet/benzine afscheider
– Keuren van de vloeistofdichte vloer en leveren van een V.V.V.

Nedabo B.V. heeft veel ervaring met het aanleggen van wasplaatsen. Wij staan u indien gewenst bij in het complete traject. Dankzij het gebruik van Stelcon® elementen is uw milieuvloer: Van hoge kwaliteit, extra slijtvast wat betreft de deklaag en demontabel indien nodig.

Meer informatie over onze mileuvloeren?

Benieuwd wat in uw situatie de beste oplossing is voor een milieuvloer? Vul dan het contactformulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk. U kunt ons ook altijd bellen of mailen wanneer u vragen heeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze koop- en terugkoopregeling.

U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Jan Nout Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.