Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Nedabo B.V. - Het uitvlakken van de zandbaan
Nedabo B.V. - Het plaatsen van een OBAS t.b.v. wasplaats of tankplaats.
Nedabo B.V. - Het kitten en keuren van de vloeistofdichte vloer
Nedabo B.V. - Het realiseren van een tankplaats
Nedabo B.V. - Het leveren van Stelcon® M-platen voor uw wasplaats
Nedabo B.V. - Het realiseren van uw wasplaats of tankplaats.

Bent u op zoek naar een milieuvloer?

Dan is het belangrijk om de aanleg van een milieuvloer aan een specialist over te laten. Bij Nedabo bent u hiervoor aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan de aanleg van een wasplaats voor een veilige opvang van vrijkomend verontreinigd water. Nedabo legt wasplaatsen aan op maat, zoals bij deze wasplaats in Hengelo. Met een olie-benzine-afscheider reguleert u de verontreinigde stoffen daardoor voldoet een vloeistofdichte vloer aan de strenge eisen van de wetgeving. We informeren u over de laatste eisen en de nieuwste ontwikkelingen voor een veilig en duurzame wasplaats.

Wasplaats

Nedabo heeft in Hengelo een complete milieu vloer gerealiseerd, hiervoor hebben wij vloeistofdichte betonplaten geleverd. Daarnaast hebben wij ook de complete werkzaamheden uitgevoerd, aansluitend ging Nedabo de betonplaten leggen en hebben daarbij ook de de afwatering en het leidingwerk gerealiseerd. Alle elementen kitten we vloeistofdicht af en aansluitend is de vloer gekeurd.

Het resultaat is een duurzame en gecertificeerde wasplaats, hiervoor maken wij gebruikt van slijtvaste en vloeistofdichte betonelementen. Wij ontzorgen u volledig en voeren alle werkzaamheden onder eigen begeleiding uit. Van het grondwerk tot tenslotte het kitten en keuren van de aangelegde vloer.

Kwaliteit en certificering

Nedabo realiseert wasplaatsen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat kwaliteit en scherpe prijzen samen kunnen gaan. Doordat wij gebruik maken van hoogwaardige kwaliteit kunnen wij zorgen voor een duurzame wasplaats, daardoor dragen wij ook zorg voor het uitgeven van een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (V.V.V.) of KIWA certificaat.

Duurzaam

We gebruiken prefab betonproducten, waardoor kan de wasplaats sneller kan worden gerealiseerd en de vloer een restwaarde heeft. Onze adviseurs informeren u graag over alle mogelijkheden. Ons doel is om u de best mogelijke milieuvloer te bieden waar u zo lang mogelijk plezier van heeft.

Stelcon® Milieu elementen

Wanneer u gebruikmaakt van een milieuvloer van Nedabo B.V., bent u verzekerd van kwaliteit. De vloeren zijn opgebouwd uit Stelconplaten 200x200x20 cm en eventuele pasplaten 200x150x20 of 200x100x20 cm. De betonplaten zijn vloeistofdicht, daardoor blijft de onderliggende bodem beschermt. De vloer breiden we uit met de nodige bijpasende Stelcon elementen, zoals open goten, roostergoten en putten. Zo zorgen we ervoor dat uw milieuvloer voldoen aan alle eisen die eraan worden gesteld.

Nedabo als specialist

Nedabo houdt bij het ontwerp volledig rekening met al uw wensen, zoals bereikbaarheid en functionaliteit. Wij kijken naar uw bedrijfsactiviteiten en maken hierbij een passend ontwerp. De medewerkers van Nedabo adviseren u graag over de mogelijkheden van het aanleggen van een milieuvloer op uw bedrijfsterrein.

Meer informatie

Wilt u weten welke vloer het best bij u past? Neem contact op met onze medewerkers via het contactformulier, wij adviseren u graag over uw duurzame wasplaats.

Project Milieuvloer van ontwerp tot realisatie
Locatie Hengelo
Werkzaamheden Milieuvloer van ontwerp tot realisatie Het ontgraven van het cunet Het verwerken en verdichten van zand Het aanbrengen van Stelcon® M-platen Stellen van open goten en keerwanden. Het aansluiten van de put. Stellen van de olie/benzine afscheider Kitten en keuren van de milieuvloer
Nedabo B.V. - Het uitvlakken van de zandbaan
Nedabo B.V. - Het plaatsen van een OBAS t.b.v. wasplaats of tankplaats.
Nedabo B.V. - Het kitten en keuren van de vloeistofdichte vloer
Nedabo B.V. - Het realiseren van een tankplaats
Nedabo B.V. - Het leveren van Stelcon® M-platen voor uw wasplaats
Nedabo B.V. - Het realiseren van uw wasplaats of tankplaats.
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.