Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Industrieplaten plaatsen

Leveren en aanbrengen van industrieplaten

In Ede hebben wij voor onze opdrachtgever circa 600 m² industrieplaten geleverd en gelegd. De opdrachtgever heeft gekozen voor betonplaten 200x200x14 cm zonder hijsgaten. Onze legploeg heeft hierbij eerst de oude platen verwijderd. Vervolgens hebben wij de ondergrond verlaagd en een nieuw zandbed aangebracht. Na het fijnprofileren van de zandbaan hebben wij de betonplaten gelegd en rondom aangewerkt met zand.

Breed assortiment aan betonplaten

Bij Nedabo B.V. kunt u terecht voor een breed assortiment aan betonplaten. In de Nederlandse markt zijn veel fabrikanten en een ieder maakt zijn eigen product, Nedabo B.V. is uniek doordat onze medewerkers samen met u op zoek gaan naar de betonplaten die het best bij u past. Ons onafhankelijke advies is van belang voor uw keuze!

Waarom industrieplaten?

De industrieplaat is een zeer geschikte betonplaat om toe te passen in de industrie, voor transport-, en overslagbedrijven of bij (tijdelijke) bouwprojecten. Deze industrieplaat is leverbaar in verschillende diktes en afmetingen. Voor elke toepassing een oplossing. Deze betonplaten zijn eenvoudig te leggen en te verplaatsen. Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar. Onderhoudskosten als gevolg van zettingen en zakkingen blijven tot een minimum beperkt. Door de grote afmetingen van de elementen kunnen ze lasten prima spreiden naar de onderliggende lagen. Ieder project is anders, daarom adviseert Nedabo u graag over de geschikte verharding en de juiste toepassing hiervan. Wij staan open voor maatwerk en zullen altijd samen met u zoeken naar het beste resultaat. Kortom voor het leveren en aanbrengen van industrieplaten bent u bij Nedabo aan het juiste adres.

Gebruikte stelconplaten, keerwanden of betonblokken

Nedabo B.V. heeft regelmatig gebruikte betonplaten, keerwanden en betonblokken beschikbaar, vrijkomend van tijdelijke projecten of sloopterreinen. Bent u op zoek naar gebruikte betonplaten? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers en vraag naar de voorraad.

Werkzaamheden

Voor een optimale verharding zijn de ondergrond en het legwerk de belangrijkste factoren, hiervoor bent u bij Nedabo B.V. aan het juiste adres. Al meer dan 60 jaar de specialist in het leveren en aanbrengen van stelconplaten zoals betonplaten, keerwanden en betonblokken. Voor afwateringselementen zoals verholen goten, open of roostergoten kunt u ook bij ons terecht!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Nedabo B.V.? U kunt ons bellen op telefoonnummer 026-4955366 of neem contact op middels het contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@nedabo.nl

Project Leveren en aanbrengen van industrieplaten
Locatie Ede
Werkzaamheden Verwijderen betonplaten Leveren en verwerken zandlaag Het verdichten van de zandbaan Het aanbrengen van industrieplaten Afstrooien van industrieplaten
Industrieplaten plaatsen
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.