Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Nedabo B.V. - Het ontgraven van het cunet t.b.v. riolering.
Nedabo B.V. - Rondom de betonplaten aanstraten.
Specialisaties - Het aanbrengen van riool/mantelbuis.
Nedabo B.V. - Het aanleggen van een wasplaats voor vrachtwagens.
Nedabo B.V. Grondwerk en rioleringswerkzaamheden
Nedabo B.V. - Het aanbrengen van betonplaten t.b.v. wasplaats.
Nedabo B.V. - Wasplaats voorzien van keerwanden
Nedabo B.V. - Keerwanden in verschillende soorten en maten

Bent u op zoek naar een partij voor de aanleg van een wasplaats voorzien van keerwanden?

Dan is het belangrijk om dit aan een specialist over te laten. Bij Nedabo bent u hiervoor aan het juiste adres. De aanleg van een wasplaats zorgt voor een veilige opvang van vrijkomend verontreinigd water. Nedabo legt wasplaatsen aan op maat, zoals bij deze klant in Duiven. Voor de aanleg nieuwe wasplaats voorzien van keerwanden bent u bij ons aan het juiste adres. Met een olie-benzine-afscheider reguleert u de verontreinigde stoffen. Daardoor voldoet een vloeistofdichte vloer aan de strenge eisen van de wetgeving. We informeren u over de laatste eisen en de nieuwste ontwikkelingen. Daarmee wordt uw wasplaats veilig en duurzaam.

Aanleg van nieuwe wasplaats voor vrachtwagens

In Duiven heeft Nedabo de aanleg van een nieuwe wasplaats gerealiseerd voor het wassen van vrachtwagens. Hierbij hebben wij voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Dit bestond onder andere uit het verwijderen van het huidige straatwerk. De wasplaats is gemaakt van 2e hands milieuplaten en roostergoten. Het resultaat is een duurzame en gecertificeerde wasplaats. Hiervoor leveren wij slijtvaste en vloeistofdichte betonelementen.

Kwaliteit aanleg van een nieuwe wasplaats

Nedabo realiseert wasplaatsen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat kwaliteit en scherpe prijzen samen kunnen gaan. Doordat wij gebruik maken van hoogwaardige kwaliteit kunnen wij zorgen voor een duurzame wasplaats. Wij dragen zorg voor het uitgeven van een V.V.V. (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening) of KIWA certificaat.

Snel en duurzaam

We gebruiken prefab betonproducten. Daardoor kan de wasplaats sneller worden aangelegd. Omdat we sneller zijn, hebben we ook scherpe prijzen. Elke situatie is weer anders. Onze adviseurs informeren u graag over alle mogelijkheden. Ons doel is om u de best mogelijke wasplaats te bieden waar u zo lang mogelijk plezier van heeft.

Milieu-elementen

Wanneer u gebruikmaakt van milieuvloeren van Nedabo B.V., bent u verzekerd van kwaliteit. De vloeren zijn opgebouwd uit Stelcon milieuplaten. Deze betonplaten zijn vloeistofdicht. Daardoor blijft de onderliggende bodem beschermt. De milieuvloeren kunnen worden uitgebreid met andere Stelcon elementen. Denk hierbij aan goten en putten. Zo zorgen we ervoor dat uw milieuvloeren voldoen aan alle eisen die eraan worden gesteld.

Nedabo als specialist

Nedabo houdt bij het ontwerp van uw wasplaats volledig rekening met uw wens. Wij kijken naar uw bedrijfsactiviteiten en maken hierbij een passend ontwerp. De adviseurs van Nedabo adviseren u graag over de mogelijkheden van het aanleggen van een wasplaats op uw bedrijfsterrein.

Meer informatie

Nedabo denkt graag mee in projecten zoals een wasplaats. Wij staan open voor maatwerk en zullen altijd samen met u zoeken naar het beste resultaat.
Nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Project Aanleg van een wasplaats voorzien van keerwanden
Locatie Duiven
Werkzaamheden Omleggen leidingwerk Gereedmaken zandbaan Aanbrengen van betonelementen Stellen van keerwanden Kitten van milieu-elementen Keuren van de vloeistofdichte vloer
Nedabo B.V. - Het ontgraven van het cunet t.b.v. riolering.
Nedabo B.V. - Rondom de betonplaten aanstraten.
Specialisaties - Het aanbrengen van riool/mantelbuis.
Nedabo B.V. - Het aanleggen van een wasplaats voor vrachtwagens.
Nedabo B.V. Grondwerk en rioleringswerkzaamheden
Nedabo B.V. - Het aanbrengen van betonplaten t.b.v. wasplaats.
Nedabo B.V. - Wasplaats voorzien van keerwanden
Nedabo B.V. - Keerwanden in verschillende soorten en maten
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.