Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Leveren en aanbrengen van stelconplaten rondom padelbanen

Voor onze vaste opdrachtgever hebben wij stelconplaten geleverd en aangebracht als looppad rondom padelbanen. Er is gekozen voor nieuwe stelconplaten 200x200x14 cm zonder stalen omranding. Ook zijn deze platen zonder hijsgaten, zo krijgt het een strakke uitstraling. Het terrein is door de medewerkers van Nedabo B.V. uitgevlakt en hierop is stabilisatiezand aangebracht. Daarna hebben wij de fundatielaag nauwkeurig verdicht en geprofileerd. Op deze manier kunnen de stelconplaten op een goed zandbed worden gelegd. Vervolgens zijn de platen conform tekening om de toekomstige padelbanen gelegd en hebben wij stabilisatiezand rondom de paden aangebracht zodat de opdrachtgever daarna de padelbanen tussen de paden kan aanleggen.

Breed assortiment aan betonplaten

Bij Nedabo B.V. kunt u terecht voor een breed assortiment aan betonplaten. In de Nederlandse markt zijn veel fabrikanten en een ieder maakt zijn eigen product, Nedabo B.V. is uniek doordat onze medewerkers samen met u op zoek gaan naar de betonplaten die het best bij u past. Ons onafhankelijke advies is van belang voor uw keuze!

Waarom originele Stelconplaten?

De originele Stelconplaten zijn de betere betonplaten die er in de Nederlandse markt te krijgen zijn. De kwaliteit van het beton is hoogwaardig net zoals de slijtvastheid en de maatvastheid van deze betonplaat. Deze betonplaten zijn leverbaar in meerder types, de Stelcon® N/S/A-plaat. Het verschil in deze betonplaten kenmerkt zich met name in de wapening. Kortom voor het leveren en aanbrengen van Stelconplaten bent u bij Nedabo aan het juiste adres.

Met of zonder stalen omranding?

Het is goed om vooraf te bedenken of u kiest voor een Stelconplaat met of zonder stalen omranding, ook onze medewerkers kunnen u hierbij adviseren. Of u een stalen rand wilt hangt af van het doel waarvoor u de betonplaat gaat toepassen. Wanneer u veel met heftrucks rijdt, creëer je bij betonplaten met stalen omranding een minder grote overgang van plaat naar plaat. Dit is comfortabeler dan betonplaten zonder stalen omranding. Stelconplaten zonder stalen hoekrand zijn ook goed toe te passen, maar het nadeel is dat de vellingkant op termijn licht zal beschadigen en er een grotere overgang is van plaat naar plaat.

Stelconplaten, keerwanden of betonblokken

Nedabo B.V. heeft regelmatig gebruikte betonplaten, keerwanden en betonblokken beschikbaar, vrijkomend van tijdelijke projecten of sloopterreinen. Bent u op zoek naar gebruikte stelconplaten? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers en vraag naar de voorraad.

Werkzaamheden

Voor een optimale verharding zijn de ondergrond en het legwerk de belangrijkste factoren, hiervoor bent u bij Nedabo B.V. aan het juiste adres. Al meer dan 60 jaar de specialist in het leveren en aanbrengen van stelconplaten zoals betonplaten, keerwanden en betonblokken. Voor afwateringselementen zoals verholen goten, open of roostergoten kunt u ook bij ons terecht!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Nedabo B.V.? U kunt ons bellen op telefoonnummer 026-4955366 of neem contact op middels het contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@nedabo.nl

Project Aanleg van stelconplaten rondom padelbanen
Locatie Utrecht
Werkzaamheden Zagen van betonplaten Leveren en aanbrengen stabilisatie zand Profileren van de fundatielaag Het aanbrengen van Stelconplaten Het rondom afwerken met stabilisatie zand
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.