Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Van ontwerp tot realisatie kunt u bij ons terecht!

Nedabo B.V. is al meer dan 60 jaar dé expert op het gebied van terreinverharding. Van ontwerp tot realisatie kunt u bij ons terecht. Met een breed assortiment bestaande uit nieuwe en-/of gebruikte stelconplaten, keerwanden en betonblokken. Wij mogen ons met recht dé specialist noemen. Al sinds 1961 houden we ons bezig met een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte prefab betonelementen.

De betonplaten die wij leveren voor het gebruik van terreinverharding zijn zowel van het gerenommeerde merk Stelcon® als van diverse andere merken. Onze professionele legploegen brengen de betonplaten vakkundig aan voor een optimale terreinverharding. Daarnaast kunt u ook voor andere werkzaamheden ook bij ons terecht.

Om u als opdrachtgever compleet te ontzorgen kunnen wij indien gewenst grondwerk en rioleringswerkzaamheden uitvoeren. Aansluitend brengen wij de zandbaan/cunet aan, deze zandbaan dient te bestaan uit voorgeschreven grof drainerend zand. Het profileren van de zandbaan gebeurt op een vakkundige wijze. Het leggen van de betonplaten doen wij met shovels voorzien van vacuüminstallatie. De betonplaten worden aangebracht volgens de norm, hier hoort ook het leveren en aanbrengen van watervaste afstandhouders bij. Na het aanbrengen van de betonplaten wordt het terrein afgestrooid met scherpzand, al dan niet ter beschikking gesteld door de opdrachtgever.

Het aanbrengen van uw terreinverharding

Betonplaten leggen gebeurt bij Nedabo B.V. met de grootste precisie. Om een beeld te krijgen van de situatie maken wij vrijblijvend een afspraak om samen met u een bezoek te brengen aan de werklocatie. Wij kijken graag met u naar de beste oplossing voor uw terreinverharding. Onze medewerker adviseert u bij het maken van de juiste keuzes.

We geven u advies en staan u bij van ontwerp tot realisatie. Kortom, voor een optimale verharding bent u bij Nedabo aan het juiste adres.

Onze speerpunten zijn:
– Een gedegen advies
– Moderne machines
– Vakkundige medewerkers
– Flexibiliteit
– Jarenlange ervaring

Meer informatie over de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op wat de mogelijkheden zijn voor uw terrein.

U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Directeur - Rudy van der Zande - Nedabo B.V.
Rudy van der Zande Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.