Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Filteren

Lengte

Breedte

Dikte

Hoogte

Aslast

Deklaag

Hoekrand

Wapening

Hijsvoorziening

KOMO

Verkeersklasse

Betonplaten

Betonplaten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, Nedabo heeft een ruim assortiment. Zo is er voor elke toepassing een passende oplossing. Betonplaten, ook wel Stelconplaten genoemd, zijn leverbaar in verschillende diktes en afmetingen. Betonplaten zijn eenvoudig te leggen en te verplaatsen. Op deze manier blijft de ondergrond altijd bereikbaar. Onderhoudskosten als gevolg van zettingen en verzakkingen blijven tot een minimum beperkt. Door de grote afmetingen van de elementen kunnen ze lasten prima spreiden naar de onderliggende lagen. Ontdek welke platen geschikt zijn voor uw project!

  • Realisatie van complete terreinverhardingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Ruimste aanbod nieuwe betonplaten en gebruikte betonplaten

Nedabo Stelconplaat met stalen rand 200x200 cm
Filteren

Resultaten Toont 1–18 van 107 resultaten

Pagina

Betonplaten voor verschillende doeleinden gebruikt

Stelconplaten zijn zeer geschikt voor terreinen waar zwaar verkeer met hoge draai-, wring en schuifkrachten rijdt. Maar ook voor andere doeleinden zoals parkeerplaatsen of een tijdelijke opslag zijn betonplaten geschikt. Bovendien zijn betonplaten prima te combineren met keerwanden, betonblokken of silowanden.

Nieuwe en gebruikte stelconplaten

Nedabo levert zowel nieuwe als gebruikte platen voor o.a. industrie, landbouw, milieu-industrie, aannemerij, overheid en andere sectoren. Betonplaten zijn snel en makkelijk te leggen en duurzaam in gebruik. Op onze website vindt u zowel onze nieuwe originele Stelconplaten als gebruikte platen.

Originele Stelconplaten

Stelconplaten zijn een bekend begrip binnen de logistieke sector. Het wordt ook wel A-keus betonplaat genoemd en voldoet aan alle eisen van de fabrikant. Deze platen worden vaak gebruikt als erfverharding. De originele Stelconplaten zorgen voor verhardingen bij diverse soorten terreinen. U kunt ze herkennen aan het sterke en vlakke uiterlijk. Stelconplaten hebben hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier bent u verzekerd van een lange levensduur voor zowel tijdelijke toepassingen als blijvende infrastructurele toepassingen.

Nedabo B.V. - Intratuin Duiven uitbreiding parkeerplaats.
Voor de uitbreiding van de parkeerplaats bij Intratuin Duiven heeft de klant gekozen voor nieuwe originele Stelcon® N-platen 200x200x14 cm met stalen omranding.

Betonplaten B-keus

Naast nieuwe betonplaten hebben we ook gebruikte betonplaten in ons assortiment. Lees hier alles over gebruikte Stelconplaten en ontdek of deze geschikt zijn voor uw project. Op gebruikte betonplaten zitten her en der kleine schoonheidsfoutjes. Denk bijvoorbeeld aan een scheurtje in de betonplaat. Deze foutjes komen voornamelijk voor in de toplaag van de betonplaat. De aanschaf van een B-keus betonplaat is goedkoper dan die van een A-plaat.

Dubbele wapening

Bent u op zoek naar betonplaten die geschikt zijn voor zware verkeersbelasting zoals bijvoorbeeld die van een vrachtwagen? Dan adviseren wij altijd betonplaten met wapening. Een sterke grond is ten slotte de basis. Vanaf 15 centimeter wordt dubbele wapening toegepast. De voordelen van dubbele wapening zijn:

– Maximale beperking van scheurvorming

– Geen vervormingen van het beton

– Hoge duurzaamheid.  

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wij bieden u een breed assortiment van Stelconplaten tot handelskwaliteit industrieplaten, met of zonder KOMO certificaat, tegen scherpe prijzen! Naast de levering verzorgen wij ook graag het legwerk. Ook het meedraaien in een bouwteam of het project turnkey aannemer behoort tot de mogelijkheden.

Wij adviseren u in het profileren van de zandbaan. Laat het aanbrengen van de platen aan ons over, onze professionele legploegen beschikken over de modernste apparatuur en meer dan 55 jaar legervaring. Ieder project is anders, daarom adviseren onze medewerkers u graag bij uw keuze voor betonplaten in combinatie met de toepassing hiervan. Wij staan open voor maatwerk en gaan samen met u op zoek naar het beste resultaat!

Leggen van betonplaten, een goede voorbereiding is het halve werk!

Het leggen van betonplaten (ook wel Stelconplaten of industrieplaten genoemd), vergt de nodige voorbereiding. De ondergrond (fundatie), de bereikbaarheid en het doel van de betonplaten spelen een belangrijke rol. Voor een optimale verharding is het belangrijk dat u goed advies krijgt van onze medewerkers. Nedabo heeft deskundige medewerkers die u graag voorzien van alle informatie die u nodig heeft voor een optimale terreinverharding. U kunt daarnaast niet alleen voor betonplaten maar ook voor keerwanden en betonblokken bij ons terecht.

Zorgvuldig legwerk met innovatieve methoden

Als u Nedabo inschakelt voor uw legwerkzaamheden, kunt u rekenen op een zorgvuldig aangelegde terreinverharding. Hierbij maken wij gebruik van moderne en innovatieve machines. Nedabo heeft zich samen met andere partijen jarenlang ingezet voor het ontwikkelen van de eerste laserinstallatie. Deze destijds innovatieve laserinstallatie wordt nog steeds in combinatie met een shovel ingezet om het legwerk voor te bereiden. Vervolgens wordt de geprofileerde ondergrond met behulp van onze shovel met vacuüminstallatie voorzien van betonplaten. Om de betonplaten de mogelijkheid te geven zich te kunnen zetten in de ondergrond, brengen wij watervaste afstandhouders aan. Als laatste worden de betonplaten afgestrooid met zand. Dit zand zorgt ervoor dat de betonplaten vast komen te liggen. De zandbaan word vakkundig geprofileerd door onze machines, vervolgens worden de betonplaten gelegd.

Nedabo B.V. - Voor al uw egalisatiewerk/profileerwerk.

Efficiënte afwatering op maat

Bij het aanleggen van een bedrijfsterrein mag een afwatering in de vorm van open goten, verholen goten of roostergoten uiteraard niet ontbreken. Nedabo heeft veel ervaring met het aanleggen van afwatering en kan u ook op dit gebied goed adviseren. Wij hebben vele mogelijkheden om de afwatering van uw terrein zo efficiënt mogelijk in te richten. Wij kunnen uw bedrijfsterrein bijvoorbeeld voorzien van de benodigde goten en putten, maar ook een directe afvoer naar het reguliere rioleringssysteem is een optie. Aan de hand van de kenmerken van uw bedrijfsterrein, uw bedrijfsactiviteiten en uw voorkeuren ontwerpen wij een efficiënte afwatering op maat.

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het leveren en leggen van nieuwe of gebruikte betonplaten! Voor elk probleem bieden wij een passende oplossing. U kunt ons bellen op 026 207 32 16, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Veelgestelde vragen betonplaten

Nedabo B.V. produceert betonplaten standaard in verschillende gewichtsklassen. Het gewicht is afhankelijk van de afmetingen. Een betonplaat van 200x200x14 cm weegt bijvoorbeeld 1340 kilo. In ons assortiment vindt u bij elk product een productspecificatieblad waarin alle gegevens staan die u nodig hebt.

De betonplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes. Variërend van 14cm, 16cm, 20cm en 25cm dik. De dikte van een betonplaat heeft invloed op de aslasten die de betonplaten kan dragen.

Betonplaten zijn geschikt voor verschillende sectoren zoals: industrie, agrarische & milieu-industrie, aannemerij maar ook de overheid komt voorbij. Nedabo is al sinds 1961 de specialist in het leveren en leggen van platen. Betonplaten worden veelal gebruikt voor tijdelijke verharding bij bijvoorbeeld: bouwwegen, sleufsilo’s en kavelpaden. Bovendien heeft Nedabo ook ervaring met het aanleggen van erf- en terreinverhardingen en met het realiseren van parkeerplaatsen en wasplaatsen.

Wanneer u een tank- of wasplaats wilt aanleggen, is het van groot belang dat deze bestand is tegen milieugevaarlijke stoffen als benzine en olie. Stelcon milieuplaten bieden hier de perfecte oplossing voor. Na het aanleggen van deze vloeistofdichte verharding dienen de milieuplaten te worden gekit. Bovendien zijn deze Stelcon M-platen bestand tegen zwaar verkeer en puntbelastingen.

De betonplaten zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u voor 12 uur bestelt, leveren wij de materialen de volgende werkdag. Het aanbod van gebruikte betonplaten is afhankelijk van de voorraad. Wilt u zeker weten dat u niet misgrijpt? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met één van onze medewerkers op telefoonnummer: 026-495 53 66 of een mail te sturen naar info@nedabo.nl.

Dit zeggen onze opdrachtgevers

9

Heldere offerte met complete productomschrijvingen.

Er wordt duidelijk vermeld of er franco geleverd wordt. Daar [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
18-04-2024  Cornelis, Sliedrecht
8

Heldere offerte

Nedabo reageert snel op offerteverzoek en biedt een heldere offerte [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
17-04-2024  Elise van Engelenhoven, Nijkerkerveen
8

Accurate offerte

Overzichtelijke offerte
Zou je ons aanbevelen? Ja
15-04-2024  Nico van den Broek, Hilvarenbeek
213 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10