Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Filteren

Lengte

Breedte

Dikte

Aslast

Deklaag

Hoekrand

Wapening

Hijsvoorziening

KOMO

Gebruikte betonelementen

Nedabo levert naast nieuwe betonplaten ook gebruikte betonplaten aan. Dankzij jarenlange ervaring en een groot netwerk kan Nedabo altijd een passende oplossing bieden. Ook voor de overname van gebruikte betonplaten met een gegarandeerd snelle afvoer bent u bij ons aan het juiste adres.

Nedabo Industrieplaat zonder stalen rand 200x200 cm
Filteren

Resultaten Toont alle 5 resultaten

Gebruikte betonelementen

Wij werken samen met diverse sloop-, aannemers- en infrabedrijven. Maar ook particulieren en vastgoedondernemingen kunnen bij ons terecht. Wij streven naar duurzaamheid en dat doen we door betonelementen zoveel mogelijk her te gebruiken. 

Duurzaam én milieubewust

Het uitgangspunt van gebruikte betonelementen is om milieubewust bezig te zijn. Dit realiseren we deels door de producten een tweede leven in te blazen. Daarbij kunnen wij door ons grote netwerk de vrijkomende betonproducten afzetten in de nabije omgeving van het project waar de betonplaten vrijkomen. Het transport wordt hierdoor verminderd en wordt het milieu minder vervuild en meer beschermd.

Het voordeel van deze gebruikte betonelementen is dat het tegen een scherpe prijs kan worden aangeboden. Zeker wanneer u de elementen maar tijdelijk nodig hebt, bijvoorbeeld voor bij tijdelijke bouwwegen, kunnen gebruikte betonelementen een geschikt alternatief zijn. 

Nedabo B.V. is in staat om u compleet te ontzorgen. Op locatie kunnen we betonproducten verwijderen, afvoeren en overnemen. Daarnaast zorgen we ervoor dat het terrein in korte tijd schoon wordt opgeleverd.

Gebruikte betonelementen bestellen bij Nedabo B.V.

Bent u op zoek naar betonblokken of platen voor een periode korter dan 6 maanden? Dan is het huren van betonelementen voor u de meest voordelige oplossing. U hoeft op deze manier niet te investeren. Waar u het ook voor nodig heeft, bij Nedabo bent u aan het juiste adres voor het huren van betonelementen.

Zoekt u gebruikte betonproducten zoals betonplaten, keerwanden of betonblokken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.