Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Ook voor gebruikte stelconplaten vindt u bij Nedabo B.V .

Nedabo B.V. is specialist op het gebied van prefab betonelementen. Voor een breed assortiment aan gebruikte stelconplaten, goten en keerwanden kunt u bij ons terecht. Het grote voordeel daarbij is dat we bij Nedabo B.V. niet alleen nieuwe producten verkopen, maar dat u bij ons ook terecht kunt voor bijvoorbeeld gebruikte betonplaten. En dat ze al gebruikt zijn, wil namelijk niet altijd zeggen dat ze niet meer bruikbaar zijn.

Gebruikte betonplaten, net iets voordeliger

Op onze website vindt u ons aanbod van nieuwe producten. Gebruikte stelconplaten, keerwanden en betonblokken zijn producten die wij regelmatig op voorraad hebben. Door samen met u over de eigenschappen van deze gebruikte betonplaten te spreken, kunt u al snel bepalen of deze voordelige platen voor uw onderneming geschikt zijn. Op deze wijze hoeft u vaak geen grote investeringen te doen en kunt u toch profiteren van onze goede gebruikte betonplaten.

Van ontwerp tot realisatie

De hulp van Nedabo B.V. stopt niet na levering van stelconplaten, keerwanden en betonblokken. Wij staan u graag bij in het hele traject: van ontwerp de realisatie van uw project. Al meer dan 55 jaar hebben we ervaring in het leveren en aanbrengen van de betere terreinverharding. Daarnaast biedt ons assortiment u veel mogelijkheden, omdat u kunt kiezen voor nieuwe en gebruikte betonelementen.

Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod gebruikte betonlaten?

Nedabo B.V. is niet alleen dé leverancier voor voordelige betonplaten van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring zijn wij ook goed in staat u van passend advies te voorzien. U kunt te allen tijde bij een van onze medewerkers terecht voor advies over gebruikte betonplaten of gebruikmaken van ons contactformulier.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66 of een email sturen naar info@nedabo.nl

Jan Nout Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.