Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Filteren

Lengte

Breedte

Dikte

Hoogte

Aslast

Hoekrand

Wapening

KOMO

Verkeersklasse

Merk

Afwatering

Het vele regenwater dat in Nederland met bakken uit de lucht komt vallen is een terugkerend probleem en kan voor veel wateroverlast zorgen. Daarom is het belangrijk om de waterafvoer op uw terrein goed te regelen. Bij het aanleggen van een terrein komt veel kijken. Daarom mag een goed waterdicht afwateringsysteem niet ontbreken. Dit voorkomt dat het terrein vuil wordt. Ons ruime aanbod bevat onder andere roosterput goten, open goten en Stelcon putkoppen. Alles om uw terrein veilig en vloeistofvrij te houden.

Filteren

Resultaten Toont 1–18 van 21 resultaten

Pagina

Wat houdt afwatering in?

De exacte definitie van afwatering is de afvoer van overtollig water. Mocht er bijvoorbeeld sprake zijn van behoorlijk veel regenwater dan zorgt een goede afwatering ervoor dat het regenwater niet op jouw terrein blijft staan. Dit wordt dan opgevangen door de diverse goten.

Kunstmatige afwatering

Om het overtollig water en de regen af te voeren is een goede afwatering van belang. Beton is een uitstekend materiaal om vloeistofdichte voorzieningen mee te realiseren. De vloeistofdichte Stelconplaten, ook wel bekend als milieuplaten of M-platen, worden veelal toegepast bij benzine- en tankstations, in wasstraten maar ook op (industriële) terreinen waar eisen aan vloeistofdichtheid gesteld worden.

Natuurlijke afwatering

Er is sprake van natuurlijke afwatering als het water op een natuurlijke wijze via het lozingspunt het gebied verlaat. Door de regenafvoer goed te regelen voorkomt u gladde oppervlaktes en blijft het terrein netjes, schoon en veilig.

Afwatering terrein

Verschillende afmetingen afwatering

In ons assortiment vindt u diverse maten goten, putkoppen, zandvangputten. Met of zonder stalen rand of vellingkant. Door de minimale openingen zijn de goten ideaal voor terreinen waar veel transportbeweging is. U wilt tenslotte voorkomen dat er een laag vloeistof op de rijbanen terecht komt, in het bijzonder gevaarlijke vloeistoffen. Het wegdek wordt door de aanleg van een goede afwatering beschermd. Goed voor u en uw personeel.

Ga gevaarlijke stoffen uit de weg met Stelcon platen

De elementen voor afwatering van Nedabo zijn vloeistofdicht en daarom bestand tegen indringing van milieugevaarlijke stoffen zoals benzine of olie. Een verharding met vloeistofdichte materialen is pas volledig vloeistofdicht wanneer er tussen de platen een kitvoeg wordt aangebracht. In ons assortiment vindt u diverse goten en putten die speciaal ontworpen zijn om eenvoudig te vullen met primer, rugvulling en voegmassa, zodat het regenwater en afvalwater netjes wordt afgevoerd.

Bij Nedabo bent u verzekerd van kwaliteit. De Stelcon Milieu elementen zijn bestand tegen de zwaarste verkeerslasten en puntbelastingen. Ook zijn de elementen eenvoudig te verplaatsen en te leggen. De roostergoten moeten geplaatst worden op een gestabiliseerde grond zoals zand. Goed voor de bereikbaarheid én de portemonnee, omdat de onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt.

Laat u ontzorgen door Nedabo B.V.

Bent u op zoek naar een vloeistofdichte vloer? Dan helpen wij u bij Nedabo B.V. graag op weg. We verzorgen het ontwerp tot de aanleg van de vloer. Wilt u advies? Dat kan! Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel ons op T 026 – 495 53 66, of stuur ons een mail naar info@nedabo.nl.

Dit zeggen onze opdrachtgevers

10

Gewoon goed en netjes

mijn ervaring is een altijd snelle reactie op de aanvraag. en [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
11-06-2024  Everard van Westerlaak, Bunschoten-Spakenburg
9

Heldere offerte met complete productomschrijvingen.

Er wordt duidelijk vermeld of er franco geleverd wordt. Daar [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
18-04-2024  Cornelis, Sliedrecht
8

Heldere offerte

Nedabo reageert snel op offerteverzoek en biedt een heldere offerte [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
17-04-2024  Elise van Engelenhoven, Nijkerkerveen
214 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10