Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Filteren

Lengte

Breedte

Dikte

Hoogte

Aslast

Hoekrand

Wapening

KOMO

Verkeersklasse

Afwatering

Bij het aanleggen van een terrein komt veel kijken. Niet geheel onbelangrijk is het vloeistofdicht maken van het terrein. Daarom mag een goed waterdicht afwateringsysteem niet ontbreken. Ons ruime aanbod bevat onder andere roosterput goten, open goten en Stelcon putkoppen. Alles om uw terrein veilig en vloeistofvrij te houden.

Neem direct contact op
Filteren

Resultaten Toont 1–18 van 21 resultaten

Pagina

Afwatering

Beton is een uitstekend materiaal om vloeistofdichte voorzieningen mee te realiseren. De vloeistofdichte Stelconplaten, ook wel bekend als milieuplaten of M-platen, worden veelal toegepast bij benzine- en tankstations, in wasstraten maar ook op (industriële) terreinen waar eisen aan vloeistofdichtheid gesteld worden.

Ga gevaarlijke stoffen uit de weg met Stelcon platen

De elementen van Nedabo zijn vloeistofdicht en daarom bestand tegen indringing van milieugevaarlijke stoffen zoals benzine of olie. Een verharding met vloeistofdichte materialen is pas volledig vloeistofdicht wanneer er tussen de platen een kitvoeg wordt aangebracht. In ons assortiment vind je diverse goten en putten die speciaal ontworpen zijn om eenvoudig te vullen met primer, rugvulling en voegmassa. 

Bij Nedabo bent u verzekerd van kwaliteit. De Stelcon Milieu elementen zijn bestand tegen de zwaarste verkeerslasten en puntbelastingen. Ook zijn de elementen eenvoudig te verplaatsen en te leggen. Goed voor de bereikbaarheid én de portemonnee, omdat de onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt. 

Laat u ontzorgen door Nedabo B.V.

Bent u op zoek naar een vloeistofdichte vloer? Dan helpen wij u bij Nedabo B.V. graag op weg. We verzorgen het ontwerp tot de aanleg van de vloer. Wilt u advies? Dat kan! Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel ons op T 026 – 495 53 66, of stuur ons een mail naar info@nedabo.nl.