Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Specificaties
Lengte

100 cm

Breedte

50 cm

Hoogte

33 cm

Verkeersklasse

Belastingsklasse F900

Hoekrand

Zonder stalen hoekrand

KOMO

Ja

Afwatering

Stelcon verholen goot 100x50x33 cm met vellingkant

Productomschrijving
De Stelcon verholen goot 100x50x33 cm met vellingkant is zeer geschikt als toepassing bij terreinverharding. Door de minimale opening is deze goot ideaal op terreinen waar veel transportbeweging is. Bij sprake van zwaar of in... Lees meer
Documenten
Contact opnemen
Productomschrijving

De Stelcon verholen goot 100x50x33 cm met vellingkant is zeer geschikt als toepassing bij terreinverharding. Door de minimale opening is deze goot ideaal op terreinen waar veel transportbeweging is. Bij sprake van zwaar of intensief transport is het ook mogelijk om te kiezen uit een variant met een verstevigde sleuf.

Ontwerp en realisatie

Nedabo ontwerpt en realiseert terreinverhardingen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat kwaliteit en scherpe prijzen samen kunnen gaan. Door de inzet van een professionele legploeg leveren wij het eindresultaat wat aansluit op uw wens. Wij dragen zorg van het ontwerp tot de volledige realisatie.

Tijdelijk Stelcon platen nodig?

Heeft u een terreinverharding nodig, maar weet u nog niet precies voor hoelang? Dan is onze koop en terugkoopregeling de ideale oplossing voor uw project. Omdat u zeker weet dat u een deel van uw investering terugkrijgt, hoeft u van tevoren geen lastige afwegingen te maken. U hoeft dus geen concessies te doen wat betreft de kwaliteit van de producten en werkzaamheden om het budget binnen de perken te houden.

Als de tijdelijke terreinverharding voor een periode van minimaal 6 maanden nodig is, is de koop- en terugkoopregeling zeer interessant. Is de periode korter dan 6 maanden? Dan is het wellicht voordeliger om de betonplaten, betonblokken of keerwanden te huren. Op deze manier is er vooraf geen investering nodig.

Het complete project

Aanbrengen inclusief alle bijbehorende werkzaamheden

Naast de leverantie kunnen wij ook de werkzaamheden voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan het fijnprofileren van de zandbaan en het aanbrengen van de betonplaten. Ook de meer specifiekere werkzaamheden kunnen wij uitvoeren, zoals verwijderen en storten van grond en het leveren en aanbrengen van zand.

Nedabo B.V. - Het leggen van betonplaten l industrieplaten l stelconplaten