Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Huur betonblokken of platen korter dan 6 maanden

Bent u op zoek naar betonblokken of platen voor een periode korter dan 6 maanden? Dan is het huren van stelconplaten of betonblokken voor u de meest voordelige oplossing. U hoeft niet te investeren maar u kunt bij ons tegen scherpe tarieven de benodigde prefab betonelementen huren. Het huren van onze producten komt veel voor bij o.a. beurzen, tijdelijke bouwwegen, tijdelijke toegangswegen, tijdelijke fietspaden, tijdelijke looppaden, tijdelijke ballast of tijdelijk als onder stempeling op projecten. Uiteraard valt er nog veel te bedenken.

Waar u het ook voor nodig heeft, bij Nedabo B.V. bent u aan het juiste adres voor het huren van prefab betonelementen.

Huur betonblokken of platen langer dan 6 maanden

Heeft u betonplaten of betonblokken nodig voor een periode langer dan 6 maanden? U kunt uiteraard de betonplaten bij ons huren, het voordeel is dat u niet hoeft te investeren en u heeft een perfecte tijdelijke verharding. 

Van ontwerp tot realisatie kunnen wij u begeleiden en zoveel mogelijk ontzorgen. Nedabo B.V. biedt u de mogelijkheid om uw terrein te verharden zonder dat u hiervoor een investering hoeft te doen. U betaald maandelijks een vast bedrag voor de huur en u weet precies waar u aan toe bent. Voor de periode dat u de terreinverharding nodig heeft gaan wij met u een contract aan. Dit biedt veel voordelen voor u als opdrachtgever. Uiteraard maken wij hiervoor graag een passende offerte.

Kunt u vooraf niet bepalen hoelang u de betonplaten of betonblokken nodig heeft, dan kan er een koop-terugkoopregeling getroffen worden. Bekijk hier de mogelijkheden!

Meer informatie over huren betonelementen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van betonplaten en betonblokken.

U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Rudy van der Zande Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.