Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Filteren

Lengte

Breedte

Hoogte

Betonblokken

Betonblokken zijn zeer geschikt voor betonnen wanden, dragende constructies of afscheidingen. Deze blokken zijn leverbaar in diverse afmetingen en kunnen eenvoudig worden gestapeld. Ontdek welk formaat bij uw project past!

Nedabo Betonblok 160x80x80
Filteren

Resultaten Toont alle 16 resultaten

Betonblokken kunnen gebruikt worden voor het aanleggen van een afscheiding of het bouwen van binnenmuren en buitenmuren. Daarnaast kunnen betonblokken ook worden ingezet als afzetting van parkeerplaatsen en of terreinen én meer. Ontdek ons ruime assortiment aan betonblokken in diverse maten.

Bouwen was nog nooit zo makkelijk

De betonblokken met nokken zijn vergelijkbaar met het ontwerp van het bekende Lego speelgoed. Door het ontwerp zijn de betonblokken eenvoudig te verplaatsen, metselen, verwijderen en uit te breiden. Dit maakt het bouwen van scheidingswanden ontzettend makkelijk en brengt een stukje flexibiliteit met zich mee. Uiteraard kunnen de betonblokken zowel met als zonder nokken aan de bovenzijde geleverd worden. Is het terrein goed bereikbaar? Dan is het mogelijk om de betonblokken direct te leveren en op de gewenste manier te stapelen.

Nedabo B.V. - Nieuwe betonblokken 160x80x80 cmNedabo B.V. - Zandopslaglocatie met betonblokken

Wat zijn hijsmogelijkheden voor betonblokken?

De hijsmogelijkheden voor betonblokken is afhankelijk van de grootte en het gewicht van de betonblokken, de beschikbare apparatuur en de omgevingsomstandigheden. Over het algemeen worden betonblokken vaak gehesen met behulp van hijskranen, heftrucks, graafmachines met hijsarmen of andere soortgelijke apparatuur. Het stellen van de betonblokken gebeurt voornamelijk vanaf vrachtwagens.

Bij het hijsen van betonblokken is veiligheid van het grootste belang. Zorg ervoor dat de gebruikte apparatuur geschikt is voor het gewicht van de betonblokken, dat de blokken stevig zijn vastgemaakt en dat er geen gevaar is voor omvallen of vallen tijdens het hijsen. Het is ook essentieel om ervaren personen in te zetten voor het hijsen van zware lasten. Het is geen makkelijke klus.

Nedabo B.V. - voor het huren van betonblokken

Verschillende afmetingen betonblokken

In ons assortiment vindt u betonblokken in diverse afmetingen. De meest gebruikte maten zijn de standaard afmetingen denk hierbij aan betonblokken van 160x80x80 cm en 160x80x40 cm, beide voorzien van 8 of 2 nokken. Er zit een verschil in de kwaliteit van de betonblokken. U kunt kiezen uit betonblokken van restbeton of productie beton. De productie beton blokken zijn strakker en hebben minder kleurverschil dan het restbeton. Hierdoor is de prijs voor restbeton wat lager.

Betonblokken en elementen huren bij Nedabo

Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing met betonblokken? Dan is het huren van betonblokken een voordelige oplossing. Op deze manier profiteert u van de terreinverharding zonder dat u hiervoor een investering hoeft te doen. Kies voor hoogwaardige betonblokken van de specialist. Geschikt voor buiten- én binnenmuren. Een stukje ontzorgen, daarvoor bent u bij Nedabo aan het juiste adres.

Tweede keus betonblokken

Bij Nedabo bieden we niet alleen eerste keus betonblokken maar ook tweede keus blokken aan, ook wel prefab elementen genoemd. Deze producten zijn te verkrijgen in diverse diktes, afmetingen en met de gewenste structuur. Het verschil is dat deze betonstenen al eens eerder zijn gebruikt. Daardoor kan er hier en daar een kleine beschadiging op zitten maar voldoen de tweede keus betonblokken wel aan alle eisen. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een passend advies over betonblokken. Heeft u betonblokken over? Nedabo B.V. koopt en verkoopt nieuwe en gebruikte betonblokken in diverse maten. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw tweedehands betonblokken.

Dit zeggen onze opdrachtgevers

9

Heldere offerte met complete productomschrijvingen.

Er wordt duidelijk vermeld of er franco geleverd wordt. Daar [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
18-04-2024  Cornelis, Sliedrecht
8

Heldere offerte

Nedabo reageert snel op offerteverzoek en biedt een heldere offerte [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
17-04-2024  Elise van Engelenhoven, Nijkerkerveen
8

Accurate offerte

Overzichtelijke offerte
Zou je ons aanbevelen? Ja
15-04-2024  Nico van den Broek, Hilvarenbeek
213 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10