Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Filteren

Lengte

Breedte

Hoogte

Betonblokken

Betonblokken zijn zeer geschikt voor betonnen wanden of afscheidingen. Deze blokken zijn leverbaar in diverse afmetingen en kunnen eenvoudig worden gestapeld. Ontdek welk formaat bij uw project past!

Neem direct contact op
Nedabo Betonblok 160x80x80
Filteren

Resultaten Toont alle 16 resultaten

Betonblokken

Betonblokken zijn zeer geschikt voor het aanleggen van een afscheiding of het bouwen van een betonnen wand. Daarnaast kunnen betonblokken ook worden ingezet als afzetting van parkeerplaatsen en of terreinen én meer. Ontdek ons ruime assortiment aan betonblokken in diverse maten.

Bouwen was nog nooit zo makkelijk

De betonblokken met nokken zijn vergelijkbaar met het ontwerp van het bekende Lego speelgoed. Door het ontwerp zijn de betonblokken eenvoudig te verplaatsen, verwijderen en uit te breiden. Dit maakt het bouwen van een scheidingswand ontzettend makkelijk en brengt een stukje flexibiliteit met zich mee. Uiteraard kunnen de betonblokken zowel met als zonder nokken aan de bovenzijde geleverd worden. Is het terrein goed bereikbaar? Dan is het mogelijk om de betonblokken direct te leveren en op de gewenste manier te stapelen. 

Verschillende afmetingen betonblokken

In ons assortiment vindt u betonblokken in diverse afmetingen. De meest gebruikte maten zijn de standaard afmetingen denk hierbij aan betonblokken van 160x80x80 cm en 160x80x40 cm, beide voorzien van 8 of 2 nokken. Er zit een verschil in de kwaliteit van de betonblokken. U kunt kiezen uit betonblokken van restbeton of productie beton. De productie beton blokken zijn strakker en hebben minder kleurverschil dan het restbeton. Hierdoor is de prijs voor restbeton wat lager.

Betonblokken en elementen huren bij Nedabo

Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing met betonblokken? Dan is het huren van betonblokken een voordelige oplossing. Op deze manier profiteert u van de terreinverharding zonder dat u hiervoor een investering hoeft te doen. Kies voor hoogwaardige betonblokken van de specialist. Geschikt voor buiten- én binnenmuren. Een stukje ontzorgen, daarvoor bent u bij Nedabo aan het juiste adres.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een passend advies over betonblokken. Heeft u betonblokken over? Nedabo B.V. koopt en verkoopt nieuwe en gebruikte betonblokken in diverse maten. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw tweedehands betonblokken.