Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Nedabo B.V. - Nieuwe betonblokken 160x80x80 cm
Nedabo B.V. - Het leveren en stapelen van betonblokken
Nedabo B.V. - Het realiseren van opslag met betonblokken
Nedabo B.V. - Legoblokken tegen scherpe prijzen!
Nedabo B.V. - Stapelblokken tegen scherpe prijzen!
Nedabo B.V. - Zandopslaglocatie met betonblokken
Nedabo B.V. - Legblokken 160x80x80 cm - 8 nokken

Het leveren en stapelen van betonblokken

Van onze opdrachtgever hebben wij opdracht ontvangen voor het leveren en stapelen van betonblokken. Nedabo B.V. heeft een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte betonblokken, daarbij hebben wij ook diversen type en afmetingen beschikbaar. De meest gangbare afmeting is 160x80x80 cm en 160x80x40 cm, voorzien van 8 of 2 nokken. Uiteraard zijn hiervan ook halve, kwart en driekwart betonblokken beschikbaar. Naast nieuwe betonblokken kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte of restbeton betonblokken. Door betonblokken toe te passen realiseert u in korte tijd een opslaglocatie voor zand, grind of puin.

Betonblokken een flexibele oplossing?

Doordat betonblokken eenvoudig te stapelen zijn, bent u zeer flexibel in het toepassen hiervan. Onze chauffeurs hebben veel ervaring met het stapelen van betonblokken, daarnaast vragen wij de opdrachtgever een strakke lijn uit te zetten zodat de betonblokken hierlangs geplaatst kunnen worden. Op deze manier is uw project in korte rijd gerealiseerd.

Constructieberekening nodig?

Na een uitgebreide en deskundige constructieberekening voor de juiste opbouw hebben wij betonblokken geleverd en conform tekening gestapeld. Nedabo denkt graag mee in uitdagende projecten zoals dit tijdelijke depot. Wij staan open voor maatwerk en zullen altijd samen met u zoeken naar het beste resultaat.

Groot voordeel aan een depot met betonblokken is dat het relatief eenvoudig demontabel en herbruikbaar is.

Afmetingen en afwerking betonblokken

We leveren zoals aangegeven zowel nieuwe als gebruikte betonblokken. Andere afmeting zoals genoemd zijn de betonblokken 160x40x80 cm en 160x40x40 cm, ook hiervan zijn kwart, halve en driekwart blokken beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk de betonblokken zonder nokken te krijgen. Betonblokken in bepaalde kleuren zijn op aanvraag leverbaar! Meer informatie over onze betonblokken? Klik dan hier voor ons assortiment!

Stelwerkzaamheden

Het stellen van de betonblokken gebeurt voornamelijk vanaf de vrachtwagen. De opdrachtgever wordt verzorgt een rechte lijn af te tekenen op de bestaande verharding, waarna de betonblokken door de chauffeur langs deze lijn geplaatst kunnen worden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de betonblokken van Nedabo B.V.? U kunt ons bellen op telefoonnummer 026-4955366 of neem contact op middels het contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@nedabo.nl.

Project Het leveren en stapelen van betonblokken
Locatie Kornwerderzand
Werkzaamheden Ontwerp van zandopslag Leveren van constructieberekening Leveren en stapelen van betonblokken
Nedabo B.V. - Nieuwe betonblokken 160x80x80 cm
Nedabo B.V. - Het leveren en stapelen van betonblokken
Nedabo B.V. - Het realiseren van opslag met betonblokken
Nedabo B.V. - Legoblokken tegen scherpe prijzen!
Nedabo B.V. - Stapelblokken tegen scherpe prijzen!
Nedabo B.V. - Zandopslaglocatie met betonblokken
Nedabo B.V. - Legblokken 160x80x80 cm - 8 nokken
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.