Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Nedabo B.V. – Betonblokken in diversen maten

Bent u op zoek naar betonblokken? Nedabo B.V. heeft een breed assortiment aan betonblokken in diversen maten. Wilt u betonblokken met 8 nokken of 2 nokken aan de bovenzijde? Wilt u betonblokken met een gladde bovenkant? Alle opties zijn mogelijk! Wij verhuren betonblokken tegen scherpe prijzen! Heeft u een partij betonblokken staan en wilt u er graag vanaf? Nedabo B.V. koopt en verkoopt nieuwe en gebruikte betonblokken in diversen maten. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw tweedehands betonblokken. Daarnaast biedt Nedabo een breed assortiment aan voor nieuwe en gebruikte betonblokken.

Betonblokken noemt men ook wel stapelblokken of legoblokken

Inmiddels zijn de betonblokken er in diversen soorten en maten. Men noemt betonblokken ook wel stapelblokken of legoblokken. Daarnaast is het nog een verschil in de kwaliteit van de betonblokken, zo zijn er leveranciers die betonblokken van restbeton en van productiebeton produceren. De productiebeton blokken zijn strakker en hebben minder kleurverschil waardoor de betonblokken wat duurder in aanschaf zijn. De betonblokken van restbeton zijn wat minder strak afgewerkt en de kleur kan licht afwijken, hierdoor is de prijs voor deze blokken ook wat lager.

Wilt u wat hulp bij het ontwerp van uw opslag of brandmuur, wij maken voor u de tekening geheel op maat. Daarnaast kunnen wij de betonblokken direct vanaf de vrachtwagen plaatsen, uiteraard dien de werklocatie wel bereikbaar te zijn voor onze vrachtwagens.

Heeft u de betonblokken nodig voor een bepaalde tijd en kunt u vooraf niet bepalen hoelang? Wij bieden u een scherpe koop-terugkoopregeling! Bekijk hier de mogelijkheden!

Betonblokken in diversen maten

Hierbij een overzicht van de standaard afmetingen! Bekijk hier ons assortiment!

Betonblokken 160x80x40 cm, betonblokken 120x80x40 cm, betonblokken 80x80x40 cm en betonblokken 40x80x40 cm
Betonblokken 160x80x80 cm, betonblokken 120x80x80 cm, betonblokken 80x80x80 cm en betonblokken 40x80x80 cm

Deze betonblokken zijn te verkrijgen met 8 nokken, 2 nokken of met een gladde bovenkant.

Meer informatie over onze betonblokken?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment betonblokken.
U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Stapelblokken in diversen maten – Nedabo B.V.

Stapelblokken beschikbaar voor de laagste prijs

Bent u op zoek naar stapelblokken? Nedabo B.V. heeft een breed assortiment aan stapelblokken in diverse afmetingen. Wilt u stapelblokken met 8 nokken of 2 nokken aan de bovenzijde? Wilt u stapelblokken met een gladde bovenkant? Alle opties zijn mogelijk! Wij verhuren stapelblokken tegen scherpe prijzen! Heeft u een partij stapelblokken staan en wilt u er graag vanaf? Nedabo B.V. koopt en verkoopt nieuwe en gebruikte stapelblokken in diversen varianten. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw tweedehands stapelblokken. Daarnaast biedt Nedabo een ruim assortiment aan voor nieuwe en gebruikte stapelblokken.

Wat zijn stapelblokken?

De naam verklapt het al, stapelblokken zijn blokken die u kunt stapelen. Stapelblokken zijn zeer geschikt voor het bouwen van een muur voor uw sleufsilo, een verhoogde border of te gebruiken als muurelementen. Naast de stevigheid van het materiaal zijn de elementen eenvoudig te combineren met ander natuursteen.

Maar ook afscheidingen voor op een bouwterrein kunnen met stapelblokken van beton eenvoudig gerealiseerd worden. Het grootste deel van onze producten zijn ook te huur, dit is ideaal wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing voor terrein. Daarnaast is het ook een stuk voordeliger voor uw portemonnee, zo houdt u meer budget over voor andere zaken.

Verhoogde borders

Stapelblokken worden ingezet voor het creëren van hoogteverschillen. Of het opvangen van hoogteverschillen. Daarnaast zorgt een verhoogde border voor een natuurlijke afscheiding. Binnen een handomdraai is uw terrein voorzien van muren van betonnen stapelblokken.

Productiebeton vs. restbeton

Er is een verschil in de kwaliteit van de stapelblokken, zo zijn er leveranciers die stapelblokken van restbeton en van productiebeton produceren. Doorgaans hebben de stapelblokken een grijze beton kleur. De productiebeton blokken zijn strakker en hebben minder kleurverschil waardoor de stapelblokken wat duurder in aanschaf zijn. De stapelblokken van restbeton zijn wat minder strak afgewerkt en de kleur kan licht afwijken, hierdoor kunnen we de stapelblokken tegen een scherpe prijs aanbieden.

De voordelen van stapelblokken bij Nedabo B.V.

Onze betonnen stapelblokken zijn uit voorraad leverbaar. U kunt ze per stuk of in grotere aantallen bestellen via onze website. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst gaan wij voor u aan de slag. Het aanbrengen van de stapelblokken gaat als volgt: bij Nedabo B.V. werken we met de fijnste apparatuur om de betonblokken te tillen en te verplaatsen. Wij staan voor een stukje ontzorgen.

Duurzaam materiaal

Verder zorgt de hoge kwaliteit van onze stapelblokken voor de perfecte fundering van uw terrein. Het materiaal gaat jarenlang mee waardoor u er de komende jaren geen omkijken naar heeft. Beton is bestendig tegen alle weersomstandigheden, dus hoe u uw stapelblokken ook gebruikt. Met beton haalt u een duurzaam product in huis!

Flexibel

Heeft u een fout gemaakt? Bijvoorbeeld dat het muurtje net op de verkeerde plaats staat. Geen enkel probleem! Mocht u de stapelbokken willen verplaatsen kunt u ons altijd bereiken. We denken graag met u mee!

Stapelblokken beton op maat

Wilt u wat hulp bij het ontwerp van uw opslag of brandmuur, wij maken voor u de tekening geheel op maat. Daarnaast kunnen wij de stapelblokken direct vanaf de vrachtwagen plaatsen, uiteraard dien de werklocatie wel bereikbaar te zijn voor onze vrachtwagens.

Heeft u de stapelblokken nodig voor een bepaalde tijd en kunt u vooraf niet bepalen hoelang? Wij bieden u een scherpe koop-terugkoopregeling! Bekijk hier de mogelijkheden!

Betonblokken in diversen maten

Hierbij een overzicht van de standaard afmetingen. De keuze is reuze. Bekijk hier ons assortiment!

Betonblokken 160x80x40 cm, betonblokken 120x80x40 cm, betonblokken 80x80x40 cm en betonblokken 40x80x40 cm Betonblokken 160x80x80 cm, betonblokken 120x80x80 cm, betonblokken 80x80x80 cm en betonblokken 40x80x80 cm

Deze betonblokken zijn te verkrijgen met 8 nokken, 2 nokken of met een gladde bovenkant. Allemaal van uitstekend materiaal.

Meer informatie over stapelblokken plaatsen

Stapelblokken besteld u gemakkelijk en voordelig via onze website. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment stapelblokken. U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Jan Nout Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.