Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Nedabo B.V. – Betonblokken in diversen maten

Bent u op zoek naar betonblokken? Nedabo B.V. heeft een breed assortiment aan betonblokken in diversen maten. Wilt u betonblokken met 8 nokken of 2 nokken aan de bovenzijde? Wilt u betonblokken met een gladde bovenkant? Alle opties zijn mogelijk! Wij verhuren betonblokken tegen scherpe prijzen! Heeft u een partij betonblokken staan en wilt u er graag vanaf? Nedabo B.V. koopt en verkoopt nieuwe en gebruikte betonblokken in diversen maten. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw tweedehands betonblokken. Daarnaast biedt Nedabo een breed assortiment aan voor nieuwe en gebruikte betonblokken.

Betonblokken noemt men ook wel stapelblokken of legoblokken

Inmiddels zijn de betonblokken er in diversen soorten en maten. Men noemt betonblokken ook wel stapelblokken of legoblokken. Daarnaast is het nog een verschil in de kwaliteit van de betonblokken, zo zijn er leveranciers die betonblokken van restbeton en van productiebeton produceren. De productiebeton blokken zijn strakker en hebben minder kleurverschil waardoor de betonblokken wat duurder in aanschaf zijn. De betonblokken van restbeton zijn wat minder strak afgewerkt en de kleur kan licht afwijken, hierdoor is de prijs voor deze blokken ook wat lager.

Wilt u wat hulp bij het ontwerp van uw opslag of brandmuur, wij maken voor u de tekening geheel op maat. Daarnaast kunnen wij de betonblokken direct vanaf de vrachtwagen plaatsen, uiteraard dien de werklocatie wel bereikbaar te zijn voor onze vrachtwagens.

Heeft u de betonblokken nodig voor een bepaalde tijd en kunt u vooraf niet bepalen hoelang? Wij bieden u een scherpe koop-terugkoopregeling! Bekijk hier de mogelijkheden!

Betonblokken in diversen maten

Hierbij een overzicht van de standaard afmetingen! Bekijk hier ons assortiment!

Betonblokken 160x80x40 cm, betonblokken 120x80x40 cm, betonblokken 80x80x40 cm en betonblokken 40x80x40 cm
Betonblokken 160x80x80 cm, betonblokken 120x80x80 cm, betonblokken 80x80x80 cm en betonblokken 40x80x80 cm

Deze betonblokken zijn te verkrijgen met 8 nokken, 2 nokken of met een gladde bovenkant.

Meer informatie over onze betonblokken?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment betonblokken.
U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Arjan Beukhof Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.