Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Filteren

Lengte

Voetlengte

Hoogte

Keerwanden

Keerwanden zijn zeer geschikt om toe te passen als silowand of om bepaalde hoogteverschillen op te vangen. Ieder project is anders, daarom adviseert Nedabo u graag over de geschikte producten en de juiste toepassing hiervan. Wij staan open voor maatwerk en zullen altijd samen met u zoeken naar het beste resultaat. Hieronder vindt u een overzicht aan L vormige en hoekvormige keerwanden uit ons assortiment.

Nedabo Keerwand middel 200 cm
Filteren

Resultaten Toont 1–18 van 50 resultaten

Pagina

Wat is een betonnen keerwand?

Een keermuur of keerwand is een element van hoge betonkwaliteit, vaak in een L-vorm of een hoekvorm. Een keerwand is een stijf, grond- of waterkerend element dat door een zwaar gewicht en een brede voet een grote standzekerheid kan bereiken. Een keermuur is vaak van gewapend beton of van stalen damwandplaten gemaakt.

Het voordeel van keerwanden die zijn gemaakt van beton is dat ze zeer bestand zijn tegen zware weersomstandigheden zoals sneeuw of regen. Het resultaat hiervan is een langere levensduur. Beton is een natuurlijk materiaal, daarom zijn betonnen keerwanden ook erg milieuvriendelijk. Het verbaast ons dan ook niet dat dit materiaal geliefd is bij gebruikers die in de bouw actief zijn en bij architecten.

Optimaal benutten van betonelementen

De geprefabriceerd betonnen elementen worden vaak langs elkaar geplaatst waardoor een betonnen muur ontstaat met een groot draagvermogen. Hierdoor kunnen de keerwanden voor een groot aantal doeleinden gebruikt worden waaronder het maken van kelders, sleufsilo’s, solide fundering, kademuren en opslag toepassingen. Een vroege toepassing van dit prefab principe is de muraltmuur, een snelle en goedkope manier om dijken te verhogen. Keerwanden worden ook gebruikt ter afscherming van trappen in parkeergarages en bij laaddocks van vrachtwagens.

Sleufsilo

U kunt keerwanden inzetten als wand voor uw sleufsilo of mestopslag. Het grootste voordeel is dat de keerwanden een goedkoper alternatief zijn in vergelijking met een originele sleufsilo. De keermuren zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes van 50 cm tot 300 cm. Onze keerwanden worden ook vaak ingezet als afscheidingswand voor percelen of sloten.

Wanneer u de wanden gebruikt als sleufsilowanden, kunt u ze laten verstevigen met U-profielen of koppelbalken. Ook kunnen er deuren in de sleufsilowanden worden opgenomen.

Keerwanden voor verschillende toepassingen

Kenmerkend is dat een deel van het benodigde gewicht wordt geleverd door de grond die op de fundatieplaat rust, dit leidt tot materiaalbesparing. De keerwanden kunnen verschillende afmetingen hebben, wat betekent dat ze verkrijgbaar zijn in hoge en lage, smalle en brede varianten. De wanden onderscheiden zich onder andere door de verschillende wand- en voetdikte.

Keerwanden zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor het overbruggen van kleine of grote niveauverschillen. Keerwanden kunnen dus net zoals betonbielzen worden ingezet om hoogteverschillen op terreinen te verhelpen. Dit gebeurt bijvoorbeeld in openbare ruimtes, bedrijfsterreinen en tuinen. Daarnaast kunnen de elementen worden ingezet als erfscheiding of het opdelen van uw terrein.

Keerwanden prijzen

De prijzen voor keerwanden variëren afhankelijk van de vele doeleinden, omdat wij voornamelijk maatwerk leveren hanteren we een persoonlijke prijs. We hebben in ons assortiment verschillende opties. Doe gemakkelijk een aanvraag en wij stellen een passende offerte voor u op.

Keerwanden plaatsen

Het plaatsen van keerwanden is vakwerk en laat u gemakkelijk uitvoeren door Nedabo. Het terrein dient op voorhand gereed gemaakt te worden. Denk hierbij aan het egaal maken van het zand. Vervolgens kan de keerwand geplaatst worden door een heftruck of kraanwagen. Het is van belang dat de locatie goed bereikbaar is. Zodra dit geregeld is, kunnen de keerwanden geplaatst worden.

Keerwanden vrachtwagen

Keerwanden kopen bij Nedabo B.V.

Voor het plaatsen van keerwanden bent u bij ons aan het juiste adres. Nedabo B.V. helpt en adviseert de klanten hoe de betonproducten het best geplaatst kunnen worden. Wij realiseren voor elk project de juiste oplossing.

Wilt u meer informatie over keerwanden? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten informeren u met veel plezier over de mogelijkheden. U kunt bellen naar 026-4955366 of een stuur een mail naar info@nedabo.nl.

Keerwanden laten plaatsen
Voor het leveren en stellen van keerwanden kunt u bij Nedabo B.V. terecht. Ook het stellen vanaf de vrachtwagen behoort tot de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Keerwanden zijn betonelementen in een L-vorm of hoekvorm en wordt gebruikt voor het opvangen van hoogteverschillen. De druk van een hoger gelegen bodem wordt door middel van een keerwand weerstaan. Denk bijvoorbeeld aan een heuvel of dijk.

L-elementen zijn zoals de naam al doet vermoeden betonblokken in de vorm van een L gegoten. Deze L-vorm zorgt voor een lange en een korte zijde van het element

Dit zeggen onze opdrachtgevers

9

Heldere offerte met complete productomschrijvingen.

Er wordt duidelijk vermeld of er franco geleverd wordt. Daar [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
18-04-2024  Cornelis, Sliedrecht
8

Heldere offerte

Nedabo reageert snel op offerteverzoek en biedt een heldere offerte [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
17-04-2024  Elise van Engelenhoven, Nijkerkerveen
8

Accurate offerte

Overzichtelijke offerte
Zou je ons aanbevelen? Ja
15-04-2024  Nico van den Broek, Hilvarenbeek
213 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10