Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor ons aanbod

Nedabo B.V. biedt een divers assortiment aan gebruikte stelconplaten, goten en keerwanden. Onze gebruikte betonproducten zijn niet alleen voordelig, maar ook van hoge kwaliteit en ideaal voor tijdelijke projecten.

Ook gebruikte betonelementen vindt u bij Nedabo B.V.

Nedabo B.V. is specialist op het gebied van prefab betonelementen. Voor een breed assortiment aan gebruikte betonelementen, goten en keerwanden kunt u bij ons terecht. Het grote voordeel daarbij is dat we bij Nedabo B.V. niet alleen nieuwe producten verkopen, maar dat u bij ons ook terecht kunt voor bijvoorbeeld gebruikte betonplaten. En dat ze al gebruikt zijn, wil namelijk niet altijd zeggen dat ze niet meer bruikbaar zijn. We kunnen deze elementen aanbieden tegen een scherpe prijs. Voordelig voor uw portemonnee en ideaal voor een tijdelijke oplossing.

Gebruikte betonplaten, net iets voordeliger

Op onze website vindt u ons aanbod van nieuwe producten. Gebruikte betonelementen, keerwanden en betonblokken zijn producten die wij regelmatig op voorraad hebben. Door samen met u over de eigenschappen van deze gebruikte betonelementen te spreken, kunt u al snel bepalen of deze voordelige elementen voor uw onderneming geschikt zijn. Op deze wijze hoeft u vaak geen grote investeringen te doen en kunt u toch profiteren van onze goede gebruikte betonelementen. Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke bouwwegen, betonpaden of tijdelijke parkeerplaatsen en terreinen.

Betonelementen huren

Voor kortdurende projecten bieden we tevens de mogelijkheid om betonelementen te huren. Dit is een ideale oplossing als u de kosten laag wilt houden en na afloop van het project niet met overtollig materiaal wilt zitten.

Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod gebruikte betonelementen?

Nedabo B.V. is niet alleen dé leverancier voor voordelige betonelementen van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring zijn wij ook goed in staat u van passend advies te voorzien. U kunt te allen tijde bij een van onze medewerkers terecht voor advies over gebruikte betonelementen of gebruikmaken van ons contactformulier.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66 of een email sturen naar info@nedabo.nl

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Arjan Beukhof Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.