Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Specificaties
Lengte

200 cm

Breedte

200 cm

Dikte

25 cm

Aslast

20 ton

Verkeersklasse

Verkeersklasse 600+

Deklaag

Gebezemd/glad

Hoekrand

Zonder stalen hoekrand

Wapening

Transportwapening

KOMO

Ja

Stelcon® platen

Stelcon N-plaat 200x200x25 cm met vellingkant

Productomschrijving
De Stelcon N-plaat 200x200x25 cm met vellingkant is een kwalitatieve plaat die voor veel doeleinden kan worden toegepast. Denk hierbij aan toepassingen in de transport- en industriebedrijven maar ook als bijvoorbeeld een (tij... Lees meer
Documenten
Contact opnemen
Productomschrijving

De Stelcon N-plaat 200x200x25 cm met vellingkant is een kwalitatieve plaat die voor veel doeleinden kan worden toegepast. Denk hierbij aan toepassingen in de transport- en industriebedrijven maar ook als bijvoorbeeld een (tijdelijke) verharding op een bouwproject. De Stelcon N-plaat is zeer geschikt en door de variatie in diktes en afmetingen is er voor elke toepassing wel een geschikte betonplaat. Door de unieke kenmerken zoals een slijtvaste deklaag, is deze betonplaat een duurzame oplossing voor een (tijdelijke) verharding. Daarnaast kenmerkt een Stelcon plaat zich door de maatvastheid wat het leggen van de betonplaten eenvoudig maakt.

De Stelcon N-plaat 200x200x25 cm met vellingkant onderscheidt zich van alle andere betonplaten met een vellingkant. De vellingkant is slechts 5 mm. waardoor de ruimte tussen de betonplaten onderling minimaal zijn.

Ontwerp en realisatie

Nedabo ontwerpt en realiseert terreinverhardingen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat kwaliteit en scherpe prijzen samen kunnen gaan. Door de inzet van een professionele legploeg leveren wij het eindresultaat wat aansluit op uw wens. Wij dragen zorg van het ontwerp tot de volledige realisatie.

Tijdelijk Stelcon platen nodig?

Heeft u een terreinverharding nodig, maar weet u nog niet precies voor hoelang? Dan is onze koop en terugkoopregeling de ideale oplossing voor uw project. Omdat u zeker weet dat u een deel van uw investering terugkrijgt, hoeft u van tevoren geen lastige afwegingen te maken. U hoeft dus geen concessies te doen wat betreft de kwaliteit van de producten en werkzaamheden om het budget binnen de perken te houden.

Als de tijdelijke terreinverharding voor een periode van minimaal 6 maanden nodig is, is de koop- en terugkoopregeling zeer interessant. Is de periode korter dan 6 maanden? Dan is het wellicht voordeliger om de betonplaten, betonblokken of keerwanden te huren. Op deze manier is er vooraf geen investering nodig.

Het complete project

Aanbrengen inclusief alle bijbehorende werkzaamheden

Naast de leverantie kunnen wij ook de werkzaamheden voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan het fijnprofileren van de zandbaan en het aanbrengen van de betonplaten. Ook de meer specifiekere werkzaamheden kunnen wij uitvoeren, zoals verwijderen en storten van grond en het leveren en aanbrengen van zand.

Nedabo B.V. - Het leggen van betonplaten l industrieplaten l stelconplaten