Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Koop en terugkoopregeling betonplaten l keerwanden l betonblokken

Heeft u een terreinverharding nodig, maar weet u nog niet precies voor hoelang? Dan is onze koop en terugkoopregeling de ideale oplossing voor uw project. Omdat u zeker weet dat u een deel van uw investering terugkrijgt, hoeft u van tevoren geen lastige afwegingen te maken. U hoeft dus geen concessies te doen wat betreft de kwaliteit van de producten en werkzaamheden om het budget binnen de perken te houden.

Nedabo B.V. zoekt samen met u naar het product wat het beste bij u past. Voor nagenoeg al onze betonplaten, betonblokken en keerwanden is een koop- en terugkoopregeling bespreekbaar. Als de keuze gemaakt is welk product er toegepast zal worden, wordt er gekeken naar een zo hoog mogelijk overnameprijs. De prijs wordt vastgesteld op basis van een maximale periode, dit kan één, twee of drie jaar zijn. Ook een langere periode behoort tot de mogelijkheden.

Als de tijdelijke terreinverharding voor een periode van minimaal 6 maanden nodig is, is de koop- en terugkoopregeling zeer interessant. Is de periode korter dan 6 maanden? Dan is het wellicht voordeliger om de betonplaten, betonblokken of keerwanden te huren. Op deze manier is er vooraf geen investering nodig. 

Bespreek met onze medeweker voor welke periode u de betonplaten, keerwanden of betonblokken nodig heeft. Bent u er zeker van dat het korter is dan 6 maanden dan vindt u in de volgende link alle informatie voor het huren van prefab betonelementen.

Lees hier alle informatie over het huren van betonplaten, keerwanden of betonblokken.

Meer informatie over de koop- terugkoopregeling

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze koop en terugkoopregeling.

U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl.
U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Arjan Beukhof Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.