Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Specificaties
Lengte

200 cm

Breedte

50 cm

Dikte

20 cm

Aslast

20 ton

Verkeersklasse

Verkeersklasse 600

Hoekrand

Zonder stalen hoekrand

Wapening

Transportwapening

KOMO

Ja

Stelcon M-elementen

Stelcon M-open goot 200x50x20 cm

Productomschrijving
De Stelcon M-open goot 200x50x20 cm is zeer geschikt voor het aanleggen van een vloeistofdicht terrein. Deze elementen zijn vloeistofdicht en daarom bestand tegen indringing of aantasting van benzine, olie en de meeste andere... Lees meer
Documenten
Contact opnemen
Productomschrijving

De Stelcon M-open goot 200x50x20 cm is zeer geschikt voor het aanleggen van een vloeistofdicht terrein. Deze elementen zijn vloeistofdicht en daarom bestand tegen indringing of aantasting van benzine, olie en de meeste andere milieugevaarlijke stoffen. Door een terrein volledig vloeistofdicht te maken dienen de elementen onderling gekit te worden. Door een speciaal ontwerp in de rand is het eenvoudig om de platen te kitten met primer, rugvulling en voegmassa. De Stelcon Milieu elementen zijn bestand tegen de zwaarste verkeerslasten en puntbelastingen. Stelcon Milieu elementen zijn zoals andere prefab elementen eenvoudig te leggen en te verplaatsen.

Ontwerp en realisatie

Dankzij een wasplaats of tankplaats is de bodem eronder beschermd tegen lekkages en bodem verontreinigende stoffen. Milieuvloeren zijn vaak te vinden bij werkplaatsen, tankstations en was- en tankplaatsen. Bent u zelf op zoek naar een dergelijke vloeistofdichte vloer, dan helpen we u bij Nedabo B.V. graag verder. We verzorgen het ontwerp tot de aanleg van de vloer.

Tijdelijk Stelcon platen nodig?

Heeft u een terreinverharding nodig, maar weet u nog niet precies voor hoelang? Dan is onze koop en terugkoopregeling de ideale oplossing voor uw project. Omdat u zeker weet dat u een deel van uw investering terugkrijgt, hoeft u van tevoren geen lastige afwegingen te maken. U hoeft dus geen concessies te doen wat betreft de kwaliteit van de producten en werkzaamheden om het budget binnen de perken te houden.

Als de tijdelijke terreinverharding voor een periode van minimaal 6 maanden nodig is, is de koop- en terugkoopregeling zeer interessant. Is de periode korter dan 6 maanden? Dan is het wellicht voordeliger om de betonplaten, betonblokken of keerwanden te huren. Op deze manier is er vooraf geen investering nodig.

Het complete project

Aanbrengen inclusief alle bijbehorende werkzaamheden

Naast de leverantie kunnen wij ook de werkzaamheden voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan het fijnprofileren van de zandbaan en het aanbrengen van de betonplaten. Ook de meer specifiekere werkzaamheden kunnen wij uitvoeren, zoals verwijderen en storten van grond en het leveren en aanbrengen van zand.

Nedabo B.V. - Het leggen van betonplaten l industrieplaten l stelconplaten