Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Inkoop gebruikte betonelementen zoals betonplaten, keerwanden en betonblokken

Eén van de hoofdactiviteiten binnen ons bedrijf is verkoop en inkoop gebruikte betonelementen. Nedabo B.V. streeft naar duurzaamheid en het zoveel mogelijk hergebruiken van prefab betonelementen. Wij staan open voor alle gebruikte betonproducten die vrijkomen bij seculiere sloop en aannemingsprojecten.

Wij werken hierbij samen met diverse sloopbedrijven, aannemersbedrijven en infrabedrijven, daarnaast kunnen ook vastgoedondernemingen en particulieren bij ons terecht.

Betonelementen zijn uitstekend geschikt voor hergebruik en hebben in de meeste gevallen een restwaarde. Dit in tegenstelling tot betonproducten zoals gestorte betonvloeren en asfalt. Nedabo B.V. is al jaren lang gespecialiseerd in het opkopen van gebruikte betonproducten waaronder partijen betonplaten, keerwanden, betonblokken, barriers. Tevens zijn wij nieuwsgierig naar andere wegenbouw gerelateerde betonproducten.

Nedabo B.V. is in staat om complete terreinen op te ruimen en in korte tijd schoon op te leveren. Dit bied vele voordelen. Als opdrachtgever bent u compleet ontzorgt en u ontvangt u een goede prijs voor de vrijkomende materialen.

Duurzaam en milieubewust bezig zijn is één van onze kerntaken

Door prefab betonelementen zoveel mogelijk een tweede leven te geven proberen wij milieubewust bezig te zijn. Daarbij kunnen wij door ons grote netwerk de vrijkomende betonproducten afzetten in de nabije omgeving van het project waar de betonplaten, keerwanden of betonblokken vrijkomen. Het aantal transportbewegingen wordt hierdoor geminimaliseerd en hierdoor wordt het milieu minder belast en meer beschermd.

Heeft u gebruikte betonplaten, keerwanden of betonblokken?

Zoekt u een partij die deze betonproducten voor u kan verwijderen, afvoeren en overnemen? Of bent u juist op zoek naar gebruikte betonplaten, keerwanden of betonblokken, wij hebben doorlopend verschillende partijen beschikbaar! Verder verhuren wij betonplaten die na een korte periode weer vrijkomen en dan doorverkocht worden als jong gebruikte betonplaten, wellicht is dit interessant voor u.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Jan Nout Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.