Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Verholen goten, molgoten en roostergoten, voor elke toepassing de juiste goot!

Zoekt u nieuwe of gebruikte verholen goten, molgoten en roostergoten voor uw terrein? Nedabo B.V. heeft de kennis en ervaring in huis om u te adviseren welke goot we het beste kunnen toepassen. Het ontgraven van de riolering, het aanbrengen van de juiste afwateringselementen zijn van groot belang voor een optimale terreinverharding.

De verholen goten veelal toegepast op plaatsen waar veel transport plaats vind omdat deze goten een gelijk liggen aan de rest van de verharding. De molgoten (open goten) passen we toe als er sprake is veel vervuiling en waar nauwelijks transport plaats vind, deze goot is snel en simpel te reinigen. De wasplaatsen en tankplaatsen worden in veel gevallen voorzien van roostergoten. Er zijn dus veel soorten goten, de keuze hangt af van de situatie. Wij voorzien u daarom graag van advies.

Ook als u de afwatering van u terrein beter op een andere manier kunt inrichten dan bespreken we deze mogelijk graag met u. Het belang van u als klant staat bij ons voorop! Ons doel is u een efficiënte en onderhoudsvriendelijke afwatering te leveren waardoor u nog vele jaren plezier aan zult beleven. Wij denken graag met u mee over de juiste inrichting van uw terrein. Verholen goten, molgoten of roostergoten zijn verkrijgbaar in meerdere kwaliteiten.

Kennis en ervaring rondom afwatering op uw terrein

Nedabo B.V. heeft de kennis en ervaring in huis om de inrichting van uw afwatering te realiseren op uw bedrijfsterrein. Of het nu gaat om een nieuw bedrijfsterrein of om een terrein dat aan vernieuwing toe is, Nedabo denkt met u mee over een efficiënte aanleg van uw terrein. Wij hebben een groot en gevarieerd assortiment aan verholen goten, molgoten of roostergoten zodat wij voor elke situatie de juiste oplossing kunnen bieden. Ons doel is altijd om een effectieve en onderhoudsvriendelijke afwatering te leveren die jaren meegaat.

Zorgvuldig legwerk met innovatieve methoden

Als u Nedabo inschakelt voor uw legwerkzaamheden, kunt u rekenen op een zorgvuldig aangelegd bedrijfsterrein. Hierbij maken wij gebruik van moderne en innovatieve methoden. Nedabo heeft samen met andere partijen een laserinstallatie ontwikkeld voor het profileren van de ondergrond. Deze innovatieve laserinstallatie wordt in combinatie met een shovel ingezet om het legwerk voor te bereiden. De geprofileerde ondergrond met behulp van onze vacuüminstallatie en een shovel voorzien van betonplaten. De laatste stappen van het legwerk bestaan uit het plaatsen van afstandhouders tussen de betonplaten om beschadigingen te voorkomen en het afstrooien met zand.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden. U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Arjan Beukhof Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.