Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Filteren

Lengte

Breedte

Dikte

Hoogte

Aslast

Hoekrand

Wapening

KOMO

Verkeersklasse

Molgoten

Is wateroverlast een herkenbaar probleem? Of bent u op zoek naar een juist afwatering systeem voor uw terrein? Molgoten zouden de ideale oplossing kunnen bieden. Hemelwater wordt efficiënt en netjes afgevoerd waardoor u geen last meer heeft van overtollig water op uw terrein.

Filteren

Resultaten Toont alle 18 resultaten

Wat zijn molgoten?

Molgoten zijn simpelweg betonplaten met een lichte holling waardoor een geul ontstaat. U kunt molgoten inzetten om de afwatering op uw terrein te reguleren. Deze constructies zien we vaak terug in de wegen- en terreinen bouw maar ook op parkeerplaatsen en sportparken of langs de straat. U wilt een glad wegdek voorkomen en hiervoor dient het water op een efficiënte manier te worden afgevoerd. Een molgoot kan hier de ideale oplossing voor zijn. Overtollig water krijgt geen kans om voor overlast te zorgen. Door het hoogteverschil zal het water geleidelijk van uw terrein wegvloeien. 

De voordelen van molgoten

Beton is een duurzaam materiaal. Open goten hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn betonnen elementen enorm sterk en gemaakt van zwaar materiaal. De elementen zullen daarom niet snel van hun plaats verschuiven. De hoge kwaliteit bieden een stevige constructie waar met zware voertuigen overheen gereden kan worden. 

Tot slot zijn de molgoten onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te reinigen. Doordat de goten open zijn kunt u er gemakkelijk bij met borstels of schoonmaakmachines. We raden bij veel transport verkeer aan om voor een andere variant te kiezen, namelijk een verholen goot. Bij een verholen goot is de goot nauwelijks zichtbaar. Deze goten liggen gelijk aan de rest van de verharding. 

Lees hier meer over de toepassingen van de juiste goot. 

Molgoten afmetingen

In ons aanbod vindt u diverse varianten open goten. Open goten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De Stelcon open goot is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

200x50x16 cm

150x50x16 cm

100x50x16 cm

De molgoten met stalen rand zijn zeer geschikt bij een terreinverharding. De elementen zijn eenvoudig aan elkaar te leggen zodat u altijd de ideale lengte krijgt. 

Molgoten plaatsen

Allereerst is het belangrijk om van te voren de plaatsing van de molgoten te bepalen. Er dient voldoende ruimte vrijgemaakt te worden voor het plaatsen van uw terreinverharding. De rest van de betonplaten of andere bestrating moet in de richting van de open goten aflopen. Het is een secuur werk om de molgoten strak tegen de betonplaten aan te koppelen. Tenslotte wilt u de goot naadloos aansluiten op de rest van de terreinverharding.

Volledig ontzorgen laat molgoten plaatsen

De mogelijkheden voor de inrichting van uw terrein zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee. Bij Nedabo ontwerpen én realiseren we terreinverhardingen waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat hoge kwaliteit en scherpe prijzen samen kunnen gaan. Onze professionals maken gebruik van innovatie legmethoden. Daarnaast staat uw 

Vraag een offerte aan bij Nedabo

Op zoek naar een passende oplossing voor uw terrein of wegenbouw? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van advies. Wilt u meer informatie? U kunt ons bellen op 026-495 53 66 of stuur uw vragen per mail naar info@nedabo.nl. Wij helpen u graag!