Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Filteren

Lengte

Breedte

Dikte

Aslast

Deklaag

Hoekrand

Wapening

Hijsvoorziening

KOMO

Erfverhardingsplaten

Erfverhardingsplaten, de naam zegt het al, zijn zeer geschikt als toepassing in de agrarische sector. De randen van deze platen hebben een typische afronding en de deklaag is voldoende stroef. Door de afmetingen kunt u eenvoudig een groot terrein of een oprit aanleggen.

Neem direct contact op
Filteren

Resultaten Toont 1–18 van 25 resultaten

Pagina

Erfverhardingsplaten

Erfverhardingsplaten zijn zeer geschikt als toepassing in de agrarische sector. Hier kunt u de toegankelijkheid naar onder andere weilanden, percelen en akkers optimaliseren. Door de afmetingen kunt u eenvoudig een oprit of groot terrein aanleggen. Ontdek ons ruime assortiment aan erfverhardingsplaten in verschillende maten. 

Veilig én tijdbesparend

Erfverhardingsplaten zijn niet alleen geschikt als paden rondom de boerderij, ze zijn ook te gebruiken voor het stallen van vee en de opslag van materieel. Door de tegelstroeve toplaag heeft zowel het vee als het materieel voldoende grip op de platen. U kunt dus gerust paden, stallen en silo’s verharden met deze platen. 

Naast diervriendelijk zijn deze platen ook nog eens tijdbesparend. Bij een onverhard pad heeft u tijdens regenachtig weer snel last van verzakkingen. Met onze erfverhardingsplaten heeft u geen last meer van het langdurige verzakkingsprobleem. Zorg er wel voor dat de ondergrond waarop u de platen aanbrengt stabiel is. Zo behoudt u de kwaliteit van de erfverhardingsplaten. 

Verschillende afmetingen

Elke klus is anders. Daarom vindt u in ons assortiment erfverhardingsplaten in diverse afmetingen. Zo kunt u kiezen voor een plaat van 200x200x14 cm, of een grotere variant van 400x120x14 cm. In ons assortiment kunt u ook kiezen voor de deklaag, de wapening en de hijsvoorziening. Gaat u voor zeer stroef of matig stroef, voor dubbele wapening of enkele wapening, met of  zonder hijsgaten, met of zonder hijssleuven? U vindt altijd het formaat en de kenmerken die bij uw project passen. 

Erfverhardingsplaten bestellen bij Nedabo B.V.

Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing met erfverhardingsplaten? Dan is het huren van deze platen een voordelige oplossing. Op deze manier profiteert u van de terreinverharding zonder dat u hiervoor een investering hoeft te doen. Bij ons vindt u hoogwaardige erfverhardingsplaten. Een stukje ontzorgen, daarvoor bent u bij Nedabo aan het juiste adres. 

Wilt u meer informatie over onze erfverhardingsplaten? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten informeren u met veel plezier over de mogelijkheden. U kunt bellen naar 026-4955366 of stuur een mail naar info@nedabo.nl.