Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Leggen van betonplaten, een goede voorbereiding is het halve werk!

Het leggen van betonplaten (ook wel stelconplaten of industrieplaten genoemd), vergt natuurlijk de nodige voorbereiding. De ondergrond (fundatie), de bereikbaarheid en het doel van de betonplaten spelen een belangrijke rol. Voor een optimale verharding is het belangrijk dat u goed advies krijgt van onze medewerkers. Nedabo B.V. heeft deskundige medewerkers die u graag voorzien van alle informatie die u nodig heeft voor een optimale terreinverharding. U kunt daarnaast niet alleen voor betonplaten maar ook voor keerwanden en betonblokken bij ons terecht.

Zorgvuldig legwerk met innovatieve methoden

Als u Nedabo B.V. inschakelt voor uw legwerkzaamheden, kunt u rekenen op een zorgvuldig aangelegde terreinverharing. Hierbij maken wij gebruik van moderne en innovatieve machines. Nedabo B.V. heeft zich samen met andere partijen jarenlang ingezet voor het ontwikkelen van de eerste laserinstallatie. Deze destijds innovatieve laserinstallatie wordt nog steeds combinatie met een shovel ingezet om het legwerk voor te bereiden. Vervolgens wordt de geprofileerde ondergrond met behulp van onze shovel met vacuüminstallatie voorzien van betonplaten. Om de betonplaten de mogelijkheid te geven zicht te kunnen zetten in de ondergrond brengen wij watervaste afstandhouders aan. Als laatste worden de betonplaten afgestrooid met zand, dit zand zorgt ervoor dat dat de betonplaten vast komen te liggen.

Efficiënte afwatering op maat

Bij het aanleggen van een bedrijfsterrein mag een afwatering in de vorm van open goten, verholen goten of roostergoten uiteraard niet ontbreken. Nedabo B.V. heeft veel ervaring met het aanleggen van afwatering en kan u ook op dit gebied goed adviseren. Wij hebben vele mogelijkheden om de afwatering van uw terrein zo efficiënt mogelijk in te richten. Wij kunnen uw bedrijfsterrein bijvoorbeeld voorzien van de benodigde goten en putten, maar ook een directe afvoer naar het reguliere rioleersysteem is een optie. Aan de hand van de kenmerken van uw bedrijfsterrein, uw bedrijfsactiviteiten en uw voorkeuren ontwerpen wij een efficiënte afwatering op maat.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Directeur - Rudy van der Zande - Nedabo B.V.
Rudy van der Zande Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.