Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Filteren

Lengte

Breedte

Dikte

Hoogte

Aslast

Deklaag

Hoekrand

Wapening

KOMO

Verkeersklasse

Stelcon M-elementen

De Stelcon M-elementen zijn zeer geschikt voor het aanleggen van een vloeistofdicht terrein. Deze elementen zijn vloeistofdicht en daarom bestand tegen indringing of aantasting van benzine, olie en de meeste andere milieugevaarlijke stoffen. Door een terrein volledig vloeistofdicht te maken dienen de elementen onderling gekit te worden. Door een speciaal ontwerp in de rand is het eenvoudig om de platen te kitten met primer, rugvulling en voegmassa. De Stelcon Milieu elementen zijn bestand tegen de zwaarste verkeerslasten en puntbelastingen. Stelcon Milieu elementen zijn zoals andere prefab elementen eenvoudig te leggen en te verplaatsen.

Filteren

Resultaten Toont alle 14 resultaten

Wat zijn Stelcon M-elementen?

Stelcon M-elementen zijn betonnen elementen die veelal gebruikt worden in de infrastructuur en bouwsector. Ze zijn ontworpen om duurzaamheid, stabiliteit en flexibiliteit te bieden voor verschillende toepassingen. In ons ruime assortiment vindt u onder andere: Stelconplaten, roostergoten, putkoppen en opsluitbalken. Alles voor een vlakke en solide ondergrond bestand tegen zware belastingen en intensief gebruik. 

Waar worden Stelcon M-elementen voor gebruikt?

Stelcon M-elementen worden gebruikt voor het verharden van wegen, paden, opritten en andere oppervlakken die bestand moeten zijn tegen verkeer en weersinvloeden. Ze bieden een sterke en duurzame oplossing voor het creëren van verharde gebieden in verschillende omgevingen zoals onderstaande.

Op- en overslagterreinen

Voor op- en overslagterreinen, zoals havens, distributiecentra en industriële locaties, bieden Stelcon M-elementen een efficiënte en robuuste oplossing. Ze kunnen gebruikt worden om vloeren te creëren die bestand zijn tegen zware belastingen, zoals stapelruimtes voor goederen of kraanopstelplaatsen.

Tijdelijke constructies

Stelcon M-elementen kunnen ook gebruikt worden voor tijdelijke constructies, zoals bouwplaatsen en evenementenlocaties. Ze bieden een snelle en gemakkelijke oplossing voor het creëren van tijdelijke verhardingen of platforms.

Infrastructuurprojecten

Stelcon M-elementen worden toegepast in verschillende infrastructuurprojecten, zoals bruggen, tunnels, parkeergarages en viaducten. Ze dragen bij aan de stabiliteit en duurzaamheid van de constructie en bieden een solide basis voor de infrastructuur.

Van ontwerp tot realisatie

Over het algemeen bieden Stelcon M-elementen een flexibele en veelzijdige oplossing voor diverse toepassingen waar betrouwbaarheid, stabiliteit en duurzaamheid vereist zijn. De exacte toepassing kan variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en eisen van een project. Laat Nedabo u adviseren, onze specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen op 026 – 495 53 66 of stuur een mail naar info@nedabo.nl.

 

Dit zeggen onze opdrachtgevers

9

Heldere offerte met complete productomschrijvingen.

Er wordt duidelijk vermeld of er franco geleverd wordt. Daar [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
18-04-2024  Cornelis, Sliedrecht
8

Heldere offerte

Nedabo reageert snel op offerteverzoek en biedt een heldere offerte [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
17-04-2024  Elise van Engelenhoven, Nijkerkerveen
8

Accurate offerte

Overzichtelijke offerte
Zou je ons aanbevelen? Ja
15-04-2024  Nico van den Broek, Hilvarenbeek
213 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10