Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Filteren

Lengte

Breedte

Dikte

Aslast

Deklaag

Hoekrand

Wapening

KOMO

Verkeersklasse

Merk

Industrieplaten

Bent u op zoek naar een geschikte industrieplaat om de toegankelijkheid van bedrijfsterreinen te optimaliseren? Dan bent u bij Nedabo aan het juiste adres. De industrieplaat is een zeer geschikte betonplaat om toe te passen in de industrie, voor transport-, en overslagbedrijven of bij (tijdelijke) bouwprojecten en parkeerplaatsen. Maar ook voor projecten binnen de agrarische sector en de infrasector worden deze platen geregeld gebruikt.

Nedabo Industrieplaat zonder stalen rand 200x200 cm
Filteren

Resultaten Toont alle 12 resultaten

Blijvende infrastructurele toepassingen

Multifunctionele vloerplaten

De industrieplaten van Nedabo worden gekenmerkt door de gladde betonstructuur. Deze industrieplaat is leverbaar in verschillende diktes en afmetingen. Voor elke toepassing is er een oplossing. De betonplaten zijn eenvoudig te leggen en te verplaatsen. Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar. De meest voorkomende maat is 200×200 cm, gevolgd door kleinere opties 200×150 cm en 200×100 cm. Variërend met of zonder een stalen rand.

Onderhoudskosten als gevolg van zettingen en zakkingen blijven tot een minimum beperkt. Door de grote afmetingen van de elementen kunnen ze lasten prima spreiden naar de onderliggende lagen. Daarnaast zorgt de poreus vrije structuur ervoor dat de industrieplaten beter bestand zijn tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals mos en blad resten. De kwaliteit blijft op deze manier behouden en de betonelementen hebben een langere levensduur.

Stalen hoekrand

Binnen ons assortiment industrieplaten vindt u diverse varianten met verschillende afwerkingen. Voor welke oppervlakte of dikte u ook gaat, al onze industrieplaten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit.

De industrieplaten zijn te verkrijgen in de volgende afmetingen:

  • 200 x 200 x 14 cm
  • 200 x 150 x 14 cm
  • 200 x 100 x 14 cm

Nedabo Industrieplaat met stalen rand 200x200 cm Nedabo Industrieplaat met stalen rand 200x150 cm

Nedabo Industrieplaat met stalen rand 200x100 cm

Dubbele wapening

Betonplaten bestaan uit een combinatie van zand, grind, water, cement en nog enkele bestandsdelen die niet bekend zijn. Bij temperatuurverschillen bestaat de kans dat beton scheurt. Dit is het punt waar wapening om de hoek komt kijken. Wapeningsnetten zorgen ervoor dat de industrieplaten verstevigd worden en vermindert de kans op scheuren.

Gladde betonplaten

In eerste instantie zal u misschien niet gelijk aan gladde betonplaten denken. Echter zijn deze ideaal voor het aanleggen van een parkeerplaats. Deze industrieplaten worden makkelijk gelegd, zijn bestand tegen zwaar verkeer én zijn makkelijk schoon te houden.

Nedabo Industrieplaat zonder stalen rand 200x200 cmNedabo Industrieplaat zonder stalen rand 200x150 cmNedabo Industrieplaat zonder stalen rand 200x100 cm gladde betonplaten

Een stuk ontzorgen

Nedabo is een kei in het aanleggen van terreinverhardingen met betonplaten. Naast de ondergrond en het leggen van de betonplaten, is het van belang dat de afwatering goed is geregeld. Dit om waterlast te voorkomen bij de verharding van uw terrein. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Het voordeel van industrieplaten is dat ze voor vele toepassingen inzetbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar het verharden van uw bedrijfsterrein of naar een verharding rondom uw woning. Door de verschillende afmetingen en diktes vindt u de oplossing die bij uw wensen past.

Geef gebruikte industrieplaten een tweede leven

De platen kunnen makkelijk verplaatst worden, het hergebruiken van de industrieplaten is dan ook geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan het herindelen van uw erf of terrein. Daarnaast blijft de waarde van industrieplaten een groot deel van de waarde behouden, door de blijvende vraag naar gebruikte industrieplaten. Bent u geïnteresseerd in gebruikte betonplaten? Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@nedabo.nl.

Industrieplaten rondom uw erf of woning

Bepaal de sfeer rondom uw woning, industrieplaten worden tegenwoordig veel vaker toegepast voor de verharding van erven en rondom woningen. De moderne en industriële uitstraling is een opkomende trend. Nedabo is al meer dan 60 jaar specialist in het leveren en aanbrengen van stelconplaten zoals betonplaten. Zo weet u zeker dat er met precisie gewerkt wordt.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk ons project van het aanbrengen van industrieplaten in Ede.

Industrieplaten plaatsen

Hoe worden industrieplaten gelegd?

De industrieplaten worden met een vaccuumnap gelegd. De vaccuumnap zuigt de industrieplaat als het ware vast en kan op de gewenste plek worden losgelaten. Het leggen van betonplaten gaat op deze werkwijze een stuk sneller. Een voorwaarde voor het laten leggen van industrieplaten op uw terrein is dat de locatie goed bereikbaar moet zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, wij bieden u graag een passende oplossing aan.

Industrieplaten kopen bij Nedabo B.V.

Ieder project is anders, daarom adviseert Nedabo u graag over de geschikte verharding en de juiste toepassing hiervan. Wij staan open voor maatwerk en zullen altijd samen met u gaan voor het beste resultaat.

Wilt u meer informatie over industrieplaten? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Onze specialisten informeren u met veel plezier over de mogelijkheden. U kunt bellen naar 026-4955366 of een stuur een mail naar info@nedabo.nl.

Dit zeggen onze opdrachtgevers

10

Gewoon goed en netjes

mijn ervaring is een altijd snelle reactie op de aanvraag. en [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
11-06-2024  Everard van Westerlaak, Bunschoten-Spakenburg
9

Heldere offerte met complete productomschrijvingen.

Er wordt duidelijk vermeld of er franco geleverd wordt. Daar [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
18-04-2024  Cornelis, Sliedrecht
8

Heldere offerte

Nedabo reageert snel op offerteverzoek en biedt een heldere offerte [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
17-04-2024  Elise van Engelenhoven, Nijkerkerveen
214 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10