Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Het leveren en stellen van keerwanden van hoogwaardige kwaliteit

Nedabo B.V. heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgebouwd in het stellen van keerwanden. Deze betonnen wanden, die veelal in L- of T-vorm worden geplaatst, hebben een grote draagkracht. Daarom zijn keerwanden bij uitstek geschikt voor sleufsilo’s, opslagruimten en laadkuilen. Doordat het beton isolerend werkt, zijn keerwanden ook in te zetten als geluidswal of als brandwerende muur. Nedabo B.V. kan u goed adviseren op het gebied van keerwanden. Daarnaast kunnen wij uw project van A tot Z verzorgen van ontwerp tot het plaatsen van uw keerwanden.

Direct vanaf de vrachtwagen op locatie geplaatst – Nedabo B.V.

Keerwanden in de agrarische markt ook wel sleufsilowanden genoemd, zijn er in vele soorten en maten. Samen met u als opdrachtgever kijken we naar de beste oplossing voor uw bedrijf en worden ook de mogelijkheid besproken of de wanden direct gesteld kunnen worden vanaf de vrachtwagen of dat onze professionele stelploeg deze bij u ter plaatse komt stellen.

Dankzij het feit dat de keerwanden een brede voet hebben waarop het materiaal deels rust, hebben de keerwanden een groot draagvermogen. Wanneer u de keerwanden gebruikt als sleufsilowanden, kunt deze verstevigen met U-profielen of steunberen. Al onze keerwanden worden standaard geleverd met kunststof latten welke tussen de elementen worden geplaatst om verzakking ten opzichte van de keerwandelementen onderling tegen te gaan.

Nedabo B.V. heeft een groot aanbod aan keerwanden van verschillende maten en uitvoeringen. Voor een budgetvriendelijk project is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze handelskwaliteit, gebruikt of 2e keus keerwanden. Zo zijn wij in staat om uw project volledig op uw wensen aan te passen. Voor bijzondere projecten kunnen wij u een oplossing op maat bieden met extra mogelijkheden.

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:
Stalen U-profiel over de keerwanden
Stalen U-profiel met puntdraden
Hardhouten koppelbalken
Geïntegreerde vluchtdeuren

Meer informatie over onze keerwanden?

Neem gerust contact met ons op! U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Rudy van der Zande Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.