Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Specificaties
Lengte

400 cm

Breedte

120 cm

Dikte

14 cm

Aslast

10 ton

Deklaag

Zeer stroef

Hoekrand

Zonder stalen hoekrand

Wapening

Dubbele wapening

Hijsvoorziening

Met hijsgaten

KOMO

Nee

Erfverhardingsplaten

Erfverhardingsplaat 400x120x14 cm

Productomschrijving
De erfverhardingsplaat 400x120x14 cm is zeer geschikt als toepassing in de agrarische sector. De randen van deze platen hebben een ronde vellingkant en de deklaag is zeer stroef. Door de afmetingen kunt u eenvoudig een groot... Lees meer
Documenten
Contact opnemen
Productomschrijving

De erfverhardingsplaat 400x120x14 cm is zeer geschikt als toepassing in de agrarische sector. De randen van deze platen hebben een ronde vellingkant en de deklaag is zeer stroef. Door de afmetingen kunt u eenvoudig een groot terrein of looppaden aanleggen.

Ontwerp en realisatie

Nedabo ontwerpt en realiseert terreinverhardingen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat kwaliteit en scherpe prijzen samen kunnen gaan. Door de inzet van een professionele legploeg leveren wij het eindresultaat wat aansluit op uw wens. Wij dragen zorg van het ontwerp tot de volledige realisatie.

Tijdelijk erfverhardingsplaten nodig?

Heeft u een terreinverharding nodig, maar weet u nog niet precies voor hoelang? Dan is onze koop en terugkoopregeling de ideale oplossing voor uw project. Omdat u zeker weet dat u een deel van uw investering terugkrijgt, hoeft u van tevoren geen lastige afwegingen te maken. U hoeft dus geen concessies te doen wat betreft de kwaliteit van de producten en werkzaamheden om het budget binnen de perken te houden.

Als de tijdelijke terreinverharding voor een periode van minimaal 6 maanden nodig is, is de koop- en terugkoopregeling zeer interessant. Is de periode korter dan 6 maanden? Dan is het wellicht voordeliger om de betonplaten, betonblokken of keerwanden te huren. Op deze manier is er vooraf geen investering nodig.

Het complete project

Aanbrengen inclusief alle bijbehorende werkzaamheden

Naast de leverantie kunnen wij ook de werkzaamheden voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan het fijnprofileren van de zandbaan en het aanbrengen van de betonplaten. Ook de meer specifiekere werkzaamheden kunnen wij uitvoeren, zoals verwijderen en storten van grond en het leveren en aanbrengen van zand.

Nedabo B.V. - Het leggen van betonplaten l industrieplaten l stelconplaten