Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Nedabo B.V. - Het verwijderen van verharding en aanbrengen van betonplaten.
Nedabo B.V. - Het profileren van zandbaan rondom sportveld.
Nedabo B.V. - Het leveren van nieuwe erfverhardingsplaten.
Nedabo B.V. - Het leggen van nieuwe betonplaten
Nedabo B.V. - Betonplaten rondom het sportveld is de oplossing!
Nedabo B.V. - Het aanbrengen van betonplaten rondom sportveld

Nieuwe betonplaten rondom sportveld

Een sportvereniging in Didam heeft Nedabo B.V. ingeschakeld voor het leveren en aanbrengen van nieuwe betonplaten, afmeting 200x100x12 cm. Voor dit specifieke project is gekozen voor een mooie strakke betonplaat zonder hijsgaten, voorzien van een kleine vellingkant. Deze betonplaten zijn door onze deskundige medewerkers rondom het sportveld aangebracht, hiervoor hebben we gebruik gemaakt van een extra smalle laserbak en een kleine kraan om de betonplaten rondom sportveld snel en vakkundige te kunnen leggen. Een prachtig resultaat in combinatie met de prachtige groenen sportvelden.

Breed assortiment aan betonplaten

Bij Nedabo B.V. kunt u terecht voor een breed assortiment aan betonplaten. In de Nederlandse markt zijn veel fabrikanten en een ieder maakt zijn eigen product, Nedabo B.V. is uniek doordat onze medewerkers samen met u op zoek gaan naar de betonplaten die het best bij u past. Ons onafhankelijke advies is van belang voor uw keuze!

Het leggen van betonplaten rondom sportveld

Daarnaast is Nedabo gespecialiseerd in het leggen van betonplaten en adviseren wij over een duurzame invulling van in dit geval uw terrein. Wij nemen al het werk uit handen en zorgen voor de correcte levering van de betonplaten. Daarnaast is onze vakkundige en ervaren legploeg in staat is om uw ideale verharding in korte tijd te realiseren. Daarbij zijn wij uitgerust met de modernste machines en gereedschappen.

Ondergrond / Fundatie / Legbed

De betonplaten dienen op een legbed te liggen dat samen met de onderliggende lagen, voldoende drachtkracht moet hebben. De opbouw van de lagen moet zodanig zijn dat een gelijkmatig zakking- en zetten gedrag mag worden verwacht. Het zand moet voldoen aan de omschrijving ”zand met permanente draineerfunctie”, de zandmeediaan gelijk of grofer dan 210 (Mz), waardoor het te karakteriseren is als grof. Verder dient de gelijkmatigheid coëfficent (Cu) groter te zijn dan 2. De waarde karakteriseerd de spreiding van de korrelverdeling.

In onze productspecificatiebladen is per type betonplaat de maximale toelaatbare belasting vemeld. Deze belastingen zijn alleen toelaatbaar als het legbed en de fundatie aan bovengenoemde voorwaarden voldoen. Ook het leggen, de voegbreedte, de voegvulling en een goede waterhuishouding zijn van groot belang.

Betonplaten rondom sportveld of en sportcomplex

Inmiddels hebben we behoorlijk wat ervaring met het aanbrengen van betonplaten rondom sportvelden. Het is altijd van belang dat er goed met de verenigingen word meegedacht in het voortraject. Dit kunt u gerust overlaten aan de deskundige medewerkers van Nedabo B.V., die ervoor zorgen dat u vooraf juist geformeerd word.

Meer informatie

Nedabo denkt graag mee in projecten zoals verharding rondom een sportveld. Wij staan open voor maatwerk!. Nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons.

Project Betonplaten rondom sportveld
Locatie Didam
Werkzaamheden Het egaliseren van de zandbaan Leveren en leggen van betonplaten Afstrooien met scherpzand
Nedabo B.V. - Het verwijderen van verharding en aanbrengen van betonplaten.
Nedabo B.V. - Het profileren van zandbaan rondom sportveld.
Nedabo B.V. - Het leveren van nieuwe erfverhardingsplaten.
Nedabo B.V. - Het leggen van nieuwe betonplaten
Nedabo B.V. - Betonplaten rondom het sportveld is de oplossing!
Nedabo B.V. - Het aanbrengen van betonplaten rondom sportveld
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.