Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Betonplaten in diversen soorten en maten

Betonplaten in allerlei soorten en maten, Nedabo B.V. heeft een ruimte assortiment! Zo is er voor elke toepassing een oplossing. Betonplaten ook wel stelconplaten genoemd zijn leverbaar in verschillende diktes en afmetingen. Deze platen zijn eenvoudig te leggen en te verplaatsen. Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar. Onderhoudskosten als gevolg van zettingen en zakkingen blijven tot een minimum beperkt. Door de grote afmetingen van de elementen kunnen ze lasten prima spreiden naar de onderliggende lagen.

Nieuwe en gebruikte betonplaten

Nedabo levert zowel nieuwe als gebruikte platen voor o.a. industrie, landbouw, milieu-industrie, aannemerij, overheid etc. Betonplaten zijn snel en makkelijk te leggen en duurzaam in gebruik. Op onze website vindt u het zowel onze nieuwe als gebruikte platen. We garanderen de kwaliteit van zowel de nieuwe als de gebruikte betonplaten.

Nedabo is al sinds 1961 de specialist in leveren en leggen van platen. Betonplaten worden veelal gebruikt voor tijdelijke bouwwegen, als terreinverharding, parkeerterrein, sleufsilo’s en kavelpaden.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wij bieden u een breed assortiment van Stelcon® platen tot handelskwaliteit industrieplaten, met of zonder KOMO certificaat, tegen scherpe prijzen! Naast de levering verzorgen wij ook graag het legwerk. Ook het meedraaien in een bouwteam of het project turn-key aannemen behoort tot de mogelijkheden.

Wij adviseren u het profileren van de zandbaan en het aanbrengen van de platen aan ons over te laten, onze professionele legploegen beschikken over de modernste apparatuur en meer dan 55 jaar legervaring. Ieder project is anders, daarom adviseren onze medewerkers u graag bij uw keuze voor betonplaten in combinatie met de toepassing hiervan. Wij staan open voor maatwerk en gaan samen met u op zoek naar het beste resultaat!

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het leveren en leggen van nieuwe of gebruikte betonplaten!
U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Arjan Beukhof Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.