Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Leveren en aanbrengen van M-elementen voor een wasplaats

In Weert hebben we een volledig vloeistofdichte vloer aangelegd voor een wasplaats. Dit project omvatte het leveren en leggen van hoogwaardige vloeistofdichte betonelementen. Daarnaast hebben we ook de afwateringssystemen geïnstalleerd en aangesloten op de olie-benzine afscheider, een essentieel onderdeel voor het milieuveilig afvoeren van afvalwater.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het gehele proces, van de levering van materialen tot en met het kitten van de naden en het uitvoeren van de noodzakelijke keuringen. Na afronding ontvangt de klant een certificaat als bewijs van de vloeistofdichtheid en de kwaliteit van de installatie.

Met ons ervaren team zorgen wij ervoor dat elke wasplaats voorzien wordt van een betrouwbare en duurzame vloeistofdichte vloer.

Breed assortiment aan betonplaten

Bij Nedabo B.V. kunt u terecht voor een breed assortiment aan betonplaten. In de Nederlandse markt zijn veel fabrikanten en een ieder maakt zijn eigen product, Nedabo B.V. is uniek doordat onze medewerkers samen met u op zoek gaan naar de betonplaten die het best bij u past. Ons onafhankelijke advies is van belang voor uw keuze!

Met of zonder stalen omranding?

Het is goed om vooraf te bedenken of u kiest voor een Stelconplaat met of zonder stalen omranding, ook onze medewerkers kunnen u hierbij adviseren. Of u een stalen rand wilt hangt af van het doel waarvoor u de betonplaat gaat toepassen. Wanneer u veel met heftrucks rijdt, creëer je bij betonplaten met stalen omranding een minder grote overgang van plaat naar plaat. Dit is comfortabeler dan betonplaten zonder stalen omranding. Stelconplaten zonder stalen hoekrand zijn ook goed toe te passen, maar het nadeel is dat de vellingkant op termijn licht zal beschadigen en er een grotere overgang is van plaat naar plaat.

Stelconplaten, keerwanden of betonblokken

Nedabo B.V. heeft regelmatig gebruikte betonplaten, keerwanden en betonblokken beschikbaar, vrijkomend van tijdelijke projecten of sloopterreinen. Bent u op zoek naar gebruikte stelconplaten? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers en vraag naar de voorraad.

Werkzaamheden

Voor een optimale verharding zijn de ondergrond en het legwerk de belangrijkste factoren, hiervoor bent u bij Nedabo B.V. aan het juiste adres. Al meer dan 60 jaar de specialist in het leveren en aanbrengen van stelconplaten zoals betonplaten, keerwanden en betonblokken. Voor afwateringselementen zoals verholen goten, open of roostergoten kunt u ook bij ons terecht!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Nedabo B.V.? U kunt ons bellen op telefoonnummer 026-4955366 of neem contact op middels het contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@nedabo.nl

Project Wasplaats
Locatie Weert
Werkzaamheden Leggen platen en stellen goten Installatie olie-benzine afscheider Kitten van de elementen onderling Keuren van de wasplaats
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.