Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Originele Stelconplaten – Nedabo B.V. heeft een breed assortiment

Originele Stelcon® platen zijn betonplaten met een hoge kwaliteit. Stelconplaten staan er bekend om dat ze zeer maatvast en slijtvast zijn. De slijtvastheid komt met name door de kwarts harde deklaag, ook voldoen de originele Stelconplaten aan het KOMO-keurmerk.

De Stelconplaten zijn in vele situaties toepasbaar en zeer geschikt als ideale terreinverharding, daarbij komt het voordeel dat u de Stelconplaten zo weer verwijdert en opnieuw kunt hergebruiken op een andere locatie. Nedabo B.V. heeft een breed assortiment in nieuwe en gebruikte Stelcon® platen.

Stelconplaten, als kwaliteit voorop staat

Stelconplaten zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Hierbij valt onder andere te denken aan met of zonder stalen omranding, enkele of dubbele wapening, gebezemde of gladde deklaag. Onze stelconplaten platen zijn tevens verkrijgbaar in verschillende diktes, de meest gangbare dikte is 14 en 16 cm, maar ook 20 of 25 cm behoort tot ons assortiment.

De originele Stelconplaten zijn standaard voorzien van een enkel transportwapening. Kenmerkend voor de Stelconplaten is dat door de belasting optredende spanningen geheel worden opgenomen door het beton, waardoor de betonplaten ook wel constructief ongewapend worden genoemd.

Profiteer van kwaliteit

Bij zeer zware belastingen zijn er Stelcon S- en A-platen leverbaar. De Stelcon S-plaat heeft extra randwapening en de Stelcon A-plaat is uitgevoerd met een volledige constructieve wapening.

Standaard zijn de originele Stelconplaten in de afmeting 200×200, 200×150 en 200×100 cm verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een andere afmeting, dan kunt u onze deskundige medewerkers vragen voor meer informatie.

Wenst u het verschil te weten tussen de originele Stelconplaten en alternatieve betonplaten?

Wenst u graag meer informatie te ontvangen over de originele Stelconplaten of heeft u een specifieke vraag?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66 of een email sturen naar info@nedabo.nl

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Arjan Beukhof Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.