Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Nedabo B.V. – Voor nieuwe en gebruikte industrieplaten

Nedabo levert nieuwe en gebruikte industrieplaten tegen zeer scherpe prijzen! Al meer dan 55 jaar de specialist in prefab betonelementen. Ook voor vakkundig advies en het legwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Betonplaten zijn leverbaar in verschillende diktes en afmetingen. Voor elke toepassing een oplossing. Deze industrieplaten zijn eenvoudig te leggen en te verplaatsen. Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar. Onderhoudskosten als gevolg van zettingen en zakkingen blijven tot een minimum beperkt. Door de grote afmetingen van de elementen kunnen ze lasten prima spreiden naar de onderliggende lagen.

Een ruim assortiment industrieplaten

Nedabo levert nieuwe en gebruikte industrieplaten voor o.a. industrie, landbouw, milieu-industrie, aannemerij, overheid etc. Betonplaten zijn snel en makkelijk te leggen en duurzaam in gebruik. Naast nieuwe stelconplaten, leveren we ook gebruikte stelconplaten. Op onze website vindt u het actuele aanbod gebruikte betonplaten. We garanderen de kwaliteit van de gebruikte betonplaten. Nedabo is al sinds 1961 de specialist in leveren en leggen van betonplaten ofwel stelconplaten zoals ze in de markt ook veel genoemd worden. Industrieplaten worden veelal gebruikt voor tijdelijke bouwwegen, als terreinverharding, parkeerterrein, sleufsilo’s en kavelpaden. De beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze medewerkers adviseren u bij de juiste keuze. Wij beschikken over een ruime keuze aan diverse kwaliteit industrieplaten. Wij bieden u van Stelcon® platen tot handelskwaliteit betonplaten, met of zonder KOMO certificaat, u zegt het maar! Naast de levering verzorgen wij ook graag het legwerk. Ook het meedraaien in een bouwteam of het project turn-key aannemen behoort tot de mogelijkheden. Wij adviseren u de vloer door ons aan te laten brengen, onze professionele legploegen beschikken over de modernste apparatuur en meer dan 55 jaar legervaring.

De voordelen van Nedabo:

  • Een vakkundig advies
  • Hoge kwaliteit stelconplaten
  • Professioneel legwerk door eigen legploeg
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen

Ieder project is anders, daarom adviseert Nedabo u graag over de geschikte industrieplaten en de juiste toepassing hiervan. Wij staan open voor maatwerk en zullen altijd samen met u zoeken naar het beste resultaat.

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de levering van nieuwe of gebruikte industrieplaten.
U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Jan Nout Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.